Mit gondoltok erről? Mi lehetett az oka, hogy végig azt
mondta, hogy jön, de aztán mégsem jött?
Figyelt kérdés
Nemrég volt az esküvőm. Egyik ismerősömet meghívtam a családjával együtt. Ő boldogan elfogadta a meghívást, azt mondta, hogy 4-en jönnek (ő, férje + a 2 gyerekük). Az esküvő reggelén összefutottam vele. Akkor már azt mondta, hogy szó sem volt arról, hogy jön a családja, csak ő, senki más (persze ez nem így volt, de mindegy). Erre ő sem jelent meg az esküvőn. Utólag azt mondta, hogy azért, mert fogyókúrázik. Én megértem, de a lagziban sem csak sütemények vannak, lehet levest, húsokat, gyümölcsöt is enni. Ha pedig nem vállalta ezt, akkor miért nem jött el legalább a templomi esküvőre vagy miért nem mondta meg, hogy nem akar jönni? Szerintetek miért nem mondta meg? Még az esküvő napján sem mondta meg, hogy nem jön.
Vannak dolgok és emberek, amikkel/akikkel nem kell foglalkozni...
Ha letagadja amit megbeszéltetek, akkor ezzel úgysem lehet mit kezdeni... sz@rni rá.
2010. jan. 13. 12:33
2/21 anonim válasza:
Á felejtős az eset! Nektek meg sok boldogságot kívánok!!
2010. jan. 13. 12:37
3/21 anonim válasza:
Nagyon kamualak, az ilyen embert inkább kerüld, ha még ennyit sem tud megmondani őszintén vagy egy béna "nem érek rá sajnos aznap" kifogással sem tud előhozakodni.
2010. jan. 13. 12:38
4/21 anonim válasza:
én arra gondolnék, hogy azért mert nem volt pénze.
én is egyszer majdnem nem mentem el egy esküvőre, mert nem tudtam volna mit adni az ifjú párnak. persze én szóltam volna idejében. de aztán szerencsére megoldódott a pénzzavar.
2010. jan. 13. 12:43
5/21 A kérdező kommentje:
De ez a hölgy az átlagnál jóval gazdagabb (az apja nagyon befolyásos ember) meg amúgy sem számítottunk semmi nagy értékre, szóval tuti, hogy nem emiatt...
2010. jan. 13. 12:47
6/21 anonim válasza:
a fogyókúrázok naaagyon nem gyenge....
A jóviszonyt nem akarta megőrizni, az is biztos.
Ne búsulj!:)
2010. jan. 13. 13:01
7/21 anonim válasza:
Biztos egy nagyot vitáztak aznap.Vagy esetleg válófélben vannak éppen:)) és nem akartak mutatkozni és a vita miatt egyik sem ment el
2010. jan. 13. 13:02
8/21 anonim válasza:
Lehet hogy nem akarta hogy elhizottan lassak. Talan a kiloival van gondja, es nem tudott volna nagyon csinosan feloltozkodni. Hiszen azt irod, hogy fogyokurazik. Szerintem a kilok miatt nem ment el. Eloszor en is a penz hianyara gondoltam, de azt irod, az nem gond.
Akkor pedig valoszinu nagyon zavarjak a plusz kiloi, es igy nem erezte volna magat jol. Mas otletem nincs. Te ismered, te tudod, hogy o milyen. Mi nem ismerjuk ot, csak talalgatni lehet ilyen alapon.
2010. jan. 13. 13:03
9/21 anonim válasza:
ha azóta sem javult a viszony, nem is érdeklődik rólad, akkor csak le akart rázni.
ha nem elutasító, akkor az előzőnek lehet igaza, és a férjével lehettek gondok.
2010. jan. 13. 13:06
10/21 anonim válasza:
Jaj könyörgöm!! Akik azt irják h azért nem ment el mert fogyókúrázik, azok tényleg komolyan gondolják??? Hát egy lagzit azért még se ráznék le egy "fogyókúrás" sztorival!! Ha kövérnek érzi magát akkor felöltözik diszkréten h ne lássák a pocakját...de úgyis elmegy egy normális ember legalább a templomira és a buléira egy pár órára. Szerintem egyszerűen nem bir..lehet h haragszik valamiért amit nem is selytessz, szerintem biztos valamikor megsértetted valamivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!