Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Mi...

Mit gondoltok erről? Mi lehetett az oka, hogy végig azt mondta, hogy jön, de aztán mégsem jött?

Figyelt kérdés
Nemrég volt az esküvőm. Egyik ismerősömet meghívtam a családjával együtt. Ő boldogan elfogadta a meghívást, azt mondta, hogy 4-en jönnek (ő, férje + a 2 gyerekük). Az esküvő reggelén összefutottam vele. Akkor már azt mondta, hogy szó sem volt arról, hogy jön a családja, csak ő, senki más (persze ez nem így volt, de mindegy). Erre ő sem jelent meg az esküvőn. Utólag azt mondta, hogy azért, mert fogyókúrázik. Én megértem, de a lagziban sem csak sütemények vannak, lehet levest, húsokat, gyümölcsöt is enni. Ha pedig nem vállalta ezt, akkor miért nem jött el legalább a templomi esküvőre vagy miért nem mondta meg, hogy nem akar jönni? Szerintetek miért nem mondta meg? Még az esküvő napján sem mondta meg, hogy nem jön.
2010. jan. 13. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Jaj, konyorgom hogy lehet ezt igy leirni: selytessz.

Nem semmi:)))

2010. jan. 13. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha-ha nagyot nevettem.
2010. jan. 13. 13:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon kövér volt régen (kb. 120kg) és az esküvő idejére már csak 80 volt kb. Biztos, hogy nem a kilóival volt gondja, mert eddig is ugye duci volt és eljárt, amúgy szépen fel tud öltözni (nagyon büszke is volt, hogy ennyit fogyott - nem jogtalanul). Egy emailt kaptam tőle az esküvő után, hogy gratulál. Azóta nem hallottam semmit felőle. Szerintem arról meg nem én tehetek, ha a férjével összeveszik. Akkor mondja meg nyíltan, hogy nem jön és kész, de így nem hiteles többé.
2010. jan. 13. 13:23
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem sértettem meg soha semmivel, addig ő sem engem. Különben miért fogadta volna el előtte pár héttel a meghívást olyan boldogan? Utána a lagzi napjáig talán nem is futottunk össze, szóval meg sem tudtam volna sehol sérteni.
2010. jan. 13. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Jól van, akkor érdekes módon a nővel kell legyen valami gond. Se nem haragszik rád, se nem semmi és mégis ezt tette..Mind1, nem is értem h nem volna könnyebb, ha irnál egy emailt és leirnád, hogy te elég furcsának tartod és hogy mi volt a gond, hogy nem ment el. Azért irtam mailt, mert gondolom h telefonon vagy személyesen nem mernéd, ha ide irtad ki a kérdést minthogy megkérdezd
2010. jan. 13. 13:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondolok, hogy a férje lehet nem akart jönni és emiatt vitáztak. Azért mondta még aznap, hogy csak egyedül jön. Aztán lehet, hogy úgy összevesztek, hogy elment a kedve az egésztől.
2010. jan. 13. 14:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát az lehet, hogy a férjével veszett össze, őt nem ismerem. De legalább annyit mondhatott volna, hogy bocs...mi az, hogy nem "merem" megkérdezni? Én semmi rosszat nem tettem neki.
2010. jan. 13. 14:34
 18/21 anonim ***** válasza:
37%
Én a helyedben kedvesen válaszolnék az e-mailre és megérdeklődném ezt tőle. mivel a kapcsolatotoknak már úgyis annyi ezzel a húzásával, legalább legyen olyan kedves és árulja el a valódi okot (ezt a fogyókúrás maszagot ő se godolhatta komolyan...), ne hagyjon téged itt ilyen kíváncsisággal. Aztán amúgy mehet a levesbe... Ha már elárulta az okot.
2010. jan. 13. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Ennél nagyobb sértést el sem tudok képzelni!! Itt áltban a kajákat is létszámra rendelik, nem 2 fillér!!!

Ha meg mégis valami nyomós ok jött közbe, akkor erőltesse mán meg magát egy kissé, hogy kitalál valami elfogadható magyarázatot legalább...

2010. jan. 13. 15:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy udvariasságból ígérte meg. Hülyeség, de előfordul.
2010. jan. 13. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!