Mi ez a sok 16-18 éves menyasszony?
Rengeteg még középiskolás párocskát látok a környezetemben, akik már eljegyezték egymást. Érettségi még nem volt meg, de az eljegyzés már igen.
Aztán nulla együttélés után 19-20 évesen már házasodnak is.
Miért?
Mennek az Ukránok/Oroszok után, ők szeretnek hamar eljegyzéseket csinálni.
Vannak akiket nem érdekel az anyagi, és ez utáni élet, ők annak örülnek ami épp aktuális.
22F
Sokan nézik az Éjjel-nappal Bp-et...
De ez miért zavar téged? Csak 10 év együttélés után lehet házasodni, vagy mi?
en 18 vagyok..
2 eve vagyunk egyutt,egyutt is elunk,nemsoka ( azaz szep lassan) tervezgetjuk az eskuvot.. 19-20 eves korom korul szeretnem :)
Ineszke...és Társai!
Nem kell bizonygatni semmit, 18 évesen egy két éves kapcsolat még nem olyan nagy durranás...délutánokat, max. hétvégéket töltötök együtt, még szép, hogy a tenyerén hordoz...
Én is azt hittem 18 évesen 2 év kapcsolat után, hogy nagy és érett felnőtt vagyok, most meg visszatekintve, csak mosolygok az akkori énemen. Ugyanakkor nekem is megvolt már 18 évesen a párom, viszont szem előtt tartottuk, azt, hogy előbb a tanulás, jövő megalapozása, aztán eljegyzés és házasság...
2 év nem ugyanazt jelenti huszonpár évesen és tizenévesen.
A sógornőm pontosan 18 éves, de ha hazaállítana egy jegygyűrűvel, azt hiszem az egész család körbe röhögné, és nem is ok nélkül...Mondjuk az már megint más, hogy neki eszében sincs hazaállítani gyűrűvel. Pontosan tudja, hogy a legfontosabb most az, hogy jó szakmát tanuljon, jó egyetemet végezzen. ennek ellenére barátja van...viszont vőlegénye még szép, hogy nincs...
24-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!