A Szüleim eltiltották a barátomtól mit tegyek?
A barátommal 1 eve együtt vagyok..de erről a Szüleim nem tudtak mert apám elore megmondta hogyha tobb van köztünk a barátságnál akkor eltori kezet lábát.. Engem mindenről eltilt ..es balhézik.. Termeszetesen nem emelné ra a kezet meg egyebkent sem tehetne meg hiszen a barátom meg 17 es mondhatni kiskorúnak szamit..
a lenyeg hogy a sokszor beszélgettem vele skype-on es Facebookon is..es elfelejtettem az egyik mondhatni( perverz) beszélgetésünket kitörölni,es a Tabom magától megnyitotta a skype-ot pont mikor apumnál volt.
ugyhogy ezt nagyon szépen ossze hoztam.
nem tudok aludni,nem tudok enni..nagyon kivagyok.. Es nem tudom hogy miert jobb neki az hogy szenvedek
..mert most igen,szenvedek de a lebukás előtt nagyon boldog voltam.. Nem tudom hogyan oldjam meg ezt .. Valakivel volt hasonló helyzet? Tanács?
Kedves 10-es válaszoló
"apám elore megmondta hogyha tobb van köztünk a barátságnál akkor eltori kezet lábát"
Van még kérdés?
Azért tilt, mert nevel. Neked nem arra van szükséged, hogy 15 éves GYEREKKÉNT felnőtt jellegű beszélgetést folytasd egy másik gyerekkel.
Fogadd el a döntést, mert nem ellened jön, hanem érted.
" barátom meg 17 es mondhatni kiskorúnak szamit"
Nem mondhatni, hanem kiskorú!
Majd szépen eltelik pár év és apád is megértőbb lesz a fiúk terén, ha már benőtt a fejed lágya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!