Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok. Eltiltottak a barátomtól azért mert raszta. Mit tegyek?
uhh ez elég para..
Szerintem ülj le a szüleiddel és mondd el nekik.De hogyha meg szeretnéd tartani a babát és biztosítan tudod neki az anyagiakat meg minden,akkor szerintem várd meg míg nem leszel annyi hetes, hogy ne tudják elvetetni a babát.
Akkor már nem tudnak ellene tenni semmit!
Csak egy jó tanács:Mindig hallgass a szívedre! :)
Remélem tudtam segíteni!:)
Jaj de szép történet.
De pár dolog nem tiszta nekem. Bejelentetted, hogy randizni szeretnél a csávóval. Ez oké, megvolt a bemutatás, stb, és máris terhes vagy? Akkor mióta is vagytok együtt?
Másik... ha megtartod a gyereket, h fogod eltartani? Van munkád? A pasidnak van? Elég jó ahhoz, h hárman meglegyetek belőle?
Szerinted a szüleid mit fognak szólni? Attól, hogy 18 leszel, még nem vagy automatikusan felnőtt. Ahhoz a gondolkodásodnak is annak kéne lennie.
Most választanod kell.. vagy a pasid, de akkor no család többé, vagy a családod, de akkor meg no pasi. És akkor ott van még a gyerek, marad, nem marad?
De egyet ne felejts, a családod örök, mindig melletted lesznek, de egy pasi bármikor megcsalhat, vagy megunhatjátok egymást, vagy akármi.
pedig jó arc lehet a raszta tag
smoke weed everyday.
szüleid meg konkrétan előítéletes balfszok. bocsi h ezt mondom.
amúgy biztos h 18évesen kell az a gyerek??
lehet, h jóravaló a srác, bár több esze lehetett volna...
nekem egy kérdésem lenne.
ha marad a baba, ki fogja eltartani?
jelenleg nem úgy tűnik, h Ti....
Sose feledd, ha úgy döntötök, h marad, az egy életre szóló döntés...
Ok, h most ő is jó fej és a családja is, de így lesz egy év múlva is vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!