Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves lány vagyok. Eltiltott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok. Eltiltottak a barátomtól azért mert raszta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
bejelentettem otthon hogy szeretnék randizni egy fiúval. (Ő a legelső fiú akivel randiztam volna) A szüleim tök örültek meg minden, aztán elkezdtek kérdezni a fiúról.. Hogy néz ki stb... Elmondtam hogy rasztás.. A szüleim nem örültek.. Sőt.. Elkezdték mondani hogy biztos tetves,sörrel mossa, füves, díller, gengszter stb.. Persze én foggal körömmel védtem és ellenkeztem mert tudtam hogy nincs igazuk és nagyon is jó ember és nem csinál ilyeneket a fiú. Nagy nehezen belementek egy ebédbe együtt.. Eljött a fiú, de az elején már elkezdte mindenki kóstolhatni.. Tesoim, szüleim, nagy szüleim.. Szegény nagyon rosszul érezte magát, de jó pofát vágott és kedves volt.. Miután elment mindenki a szüleim megtiltották hogy találkozzak vele merthogy milyen a megjelenése, hogy néz ki stb.. Én ellenkeztem, de hiába.. Aztán titokban találkozgattam vele, de ő nem akarta hogy hazudjunk és ne vállaljon fel.. Elment a szüleimhez le AKART velük ülni megbeszélni, de semmi., elzavarták szó szerint kidobta anyám.. még arra is képes lett volna hogy a 4 éves rasztáit levágja aszüleim kedvéért.. Aztán ugye úgy voltam vele, h úgy is mindjárt 18 leszek szabad döntéseim vannak.. Együtt maradtunk.. Tegnap derült ki hogy terhes vagyok.. A fiú családja tud róla és örülnek neki, de nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek.. Igaz hogy Jan 7.-én már 18 leszek, de nekem számítanak a szüleim.. És nemtudom mit tegyek..
2013. dec. 25. 21:56
1 2
 11/18 Költőnő? ***** válasza:

persze, most még tudsz dolgozni, de gyerek mellett nem nagyon fogsz tudni vagy három évig.

Keres annyit az embered, h minimális családi segítséggel egyedül is boldoguljatok?

2013. dec. 25. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, család lesztek... aztán 20-22 évesen rájössz majd, h nem élted ki magad, és akkor kezdődnek majd csak a gondok. Vagy ott a másik verzió, ami manapság elég népszerű, párkeresőként minden nap szembesülök vele. 23-25 éves csajok keresik a párjukat, persze kisgyerekkel az oldalukon, mert anno szerelmesek voltak életük párjába, és mit ad Isten, véget ért a szerelem, és a családi sztori is.

Persze ettől függetlenül lehet h öröm bódottá lesz nálatok. Csak 17 évesen bele kell abba is gondolni, h ha megszülöd, akkor onnantól kezdve megszűnik majd a szabad élet úgymond. És ezt sztem bánni fogod a későbbiekben.

2013. dec. 25. 22:21
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 sajnos nem, de megfogadtuk hogy mindent meg fogunk tenni a kisbabánkért és meglesz neki mindene..
2013. dec. 25. 22:22
 14/18 Költőnő? ***** válasza:

kicsit kemény leszek, de úgy érzem muszáj:

jelenleg Te nem magadnak, nem neki, hanem a CSALÁDJÁNAK szülsz, mert egyedül ŐK tudnak/fognak segíteni.

Kérdés, h meddig?

Tudod, ez nem olyan dolog, amire két hónap múlva vagy akár egy év múlva azt lehet mondani: kipróbáltam, nem jött be.

És ha még az érzelmi dolgok rendben is lesznek, sajnos a gyermekvállalásnak van egy nagyon mocskos anyagi vonzata is. Ami nem szűnik meg fél év, két év múlva.

Úgy érzem, ezt a részét nem teljesen érzed át.

2013. dec. 25. 22:27
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 igen igazad van.. De az sem megoldás hogy megöljem a saját kisbabánk.. És tuti hogy a fiú nem menne bele a vetélés be...
2013. dec. 25. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:

"de megfogadtuk hogy mindent meg fogunk tenni a kisbabánkért és meglesz neki mindene.."

Megfogadni meg lehet, de azért tenni is kell. És 18 évesen, 1 gyerekkel, munka nélkül, 1 keresetből nem lesz meg mindene. Főleg szülői támogatás nélkül nem.

2013. dec. 25. 22:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Én tudom.. Tisztában vagyok ezzel és először en is ezt akartam.. Elvetetni.. Aztán a párom lebeszélt róla.. És igaza van.. Nem ölhetjük meg.. Hisz a mi vérünk..
2013. dec. 25. 22:34
 18/18 Költőnő? ***** válasza:

kedves kérdező, hidd el: teljesen megértelek.

Jártam hasonló cipőben.

nem az élet ellen beszélek és nem a baba ellen.

Csak azt látom, h sokszor még baba nélkül is nehéz a fiatal pároknak, otthon vagy pitsányi albérletben. És ha mindez nem lenne elég: sajnos a munkahelyek sem valami biztosak ma Mo.-n

2013. dec. 25. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!