Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok. Eltiltottak a barátomtól azért mert raszta. Mit tegyek?
persze, most még tudsz dolgozni, de gyerek mellett nem nagyon fogsz tudni vagy három évig.
Keres annyit az embered, h minimális családi segítséggel egyedül is boldoguljatok?
Igen, család lesztek... aztán 20-22 évesen rájössz majd, h nem élted ki magad, és akkor kezdődnek majd csak a gondok. Vagy ott a másik verzió, ami manapság elég népszerű, párkeresőként minden nap szembesülök vele. 23-25 éves csajok keresik a párjukat, persze kisgyerekkel az oldalukon, mert anno szerelmesek voltak életük párjába, és mit ad Isten, véget ért a szerelem, és a családi sztori is.
Persze ettől függetlenül lehet h öröm bódottá lesz nálatok. Csak 17 évesen bele kell abba is gondolni, h ha megszülöd, akkor onnantól kezdve megszűnik majd a szabad élet úgymond. És ezt sztem bánni fogod a későbbiekben.
kicsit kemény leszek, de úgy érzem muszáj:
jelenleg Te nem magadnak, nem neki, hanem a CSALÁDJÁNAK szülsz, mert egyedül ŐK tudnak/fognak segíteni.
Kérdés, h meddig?
Tudod, ez nem olyan dolog, amire két hónap múlva vagy akár egy év múlva azt lehet mondani: kipróbáltam, nem jött be.
És ha még az érzelmi dolgok rendben is lesznek, sajnos a gyermekvállalásnak van egy nagyon mocskos anyagi vonzata is. Ami nem szűnik meg fél év, két év múlva.
Úgy érzem, ezt a részét nem teljesen érzed át.
"de megfogadtuk hogy mindent meg fogunk tenni a kisbabánkért és meglesz neki mindene.."
Megfogadni meg lehet, de azért tenni is kell. És 18 évesen, 1 gyerekkel, munka nélkül, 1 keresetből nem lesz meg mindene. Főleg szülői támogatás nélkül nem.
kedves kérdező, hidd el: teljesen megértelek.
Jártam hasonló cipőben.
nem az élet ellen beszélek és nem a baba ellen.
Csak azt látom, h sokszor még baba nélkül is nehéz a fiatal pároknak, otthon vagy pitsányi albérletben. És ha mindez nem lenne elég: sajnos a munkahelyek sem valami biztosak ma Mo.-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!