Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az áldozat a hibás?

Miért az áldozat a hibás?

Figyelt kérdés
Sokszor találkoztam már ezzel itt és máshol is, hogy élből azt hibáztatják, aki nem tehet semmiről- bántalmazottak, molesztáltak. Feltételezi mindenki, hogy biztos csinált valamit, azért verték lilára. Hol lenne erre mentség? Egy sallert meg lehet magyarázni, de a fakanalat és nadrágszíjat? Miért él még mindig ez a fejekben?
2014. aug. 8. 10:36
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Na, mondjuk pont nem az atyai pofonról beszélek. Van, amikor más eszköz nincs, csak egy józanító saller, de nem a verés. A legtöbben arról számoltak be, hogy a kamaszkorban kapott összesen két-három pofon többet ért, mint kétheti litánia, tehát szerintem ezt tudni kell helyén kezelni. Nem mindenáron, de végső esetben alkalmas lehet, nem a bántalmazó, hanem a sokkoló, józanító hatása miatt.
2014. aug. 8. 17:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Látod?

Megmondtam.

2014. aug. 8. 17:08
 23/23 A kérdező kommentje:
Ezek szerint igazad volt :)
2014. aug. 8. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!