Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban gond, ha a nő...

Párkapcsolatban gond, ha a nő az idősebb és tanultabb?

Figyelt kérdés

A lány: 24 éves, idén diplomázik, van egy elképzelt életképe a jövőről, tervei vannak.

A fiú: 20 éves, 8 általánosa van egyenlőre, nem a legelszántabb, könnyen feladja.

Ezen kívül minden oké, tudnak komolyabb dolgokról is beszélgetni, megértik, szeretik egymás.

Szerintetek?

2010. jan. 12. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

én 5,5 évig voltam ilyen kapcsolatban.

én egyetemre jártam, ő szakmunkás volt.

mai eszemmel azt mondom, hogy esélytelen.

már tisztán látom, hogy nemcsak közös témánk nem volt(azon kívül, hogy menjünk-e discoba) de neki még a helyes beszéddel is gondjai voltak, hát még a helyesírással.

és iszonyatosan frusztrált volt, és a kisebbrendűségi érzése miatt egyre féltékenyebb lett(alaptalanul), a végén már betegesen. gyűlölte, hogy egyetemre járok.

nem lett volna közös jövőnk.

sajnáltam őt, mert jó ember, de azóta már ő is boldog(remélem)

2010. jan. 13. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!