Szerintetek hogyan oldjam meg hogy kijöjjünk havi 275000Ft-ból havonta? Jogos a kétségbeesésem?
275000Ft-ból ki lehet hozni 2 felnőtt és 3 pici gyerek szükségleteit? Mennyi lenne az ami már jónak lenne mondható?
Nagyon be vagyok ijedve, hogy nem lesz elég és nem tudom, hogy mit csináljak.
A rezsi 140000Ft körül van, ebben már benne van az állatoknak a táp is illetve a biztosítások is.
Ez fizikailag nem megoldható, lévén hogy az ételre és háztartási cikkekre költött összeg ekkora családnál 80-100,000 körül mozog legalább. 140.000 rezsi ehhez, és benzinre se marad pénz, nemhogy gyógyzerre, ha valaki megbetegszik.
Miért vállaltatok 3 gyermeket erre a bevételre? 2-t még ki lehetne hozni spórolósan (nem az életfilozófiám, de az még megoldható), de 3-at??
Hát, érdekes. Mármint itt írjátok, hogy 230 k körüli jövedelemből 3-an meg 4-engem éltek. Na de hogyan? Mi is kb ennyit költünk ketten, úgy hogy saját lakást vettek nekünk anyuék, kicsike, szal a rezsi is ilyen 30. K körül van egy hónapban. Én főzök, és anyósom is pakol nekünk 1-2 ebédnyit vasárnaponként. Nem élünk abszolút nagy lábon. Nem dohányzunk és nem is járunk bulizni. Én nem reggelizem, de vacsorázott
vacsorázom. Párom nem vacsorazik, de reggelizik. Tényleg csak a standard dolgokat vesszük a boltban, és így is pont kijövünk a hó végére, úgy hogy minden nap legyen friss gyümölcs és zöldség, ami horribilis osszegekbe kerül. :( van hús is, felvágott, de eszünk főzelékeket is.
Szóval még mindig amondó vagyok, hogy úgy, hogy ne zsiroskenyer legyen egész hónapban, ahhoz ez a pénz 5 embernek szinte semmi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!