Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire rossz kapcsolatot...

Mennyire rossz kapcsolatot sikerülhet újraépíteni?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy már minden megtörtént (megcsalást kivéve) és minden elhangzott, a legcsúnyább mocskolódás is, amit már csak akkor merünk kimondani ha már nem érdekel a folytatás? Egy hónapja megy ez a párommal, azóta vagyunk rosszban. Komoly (volt) a kapcsolat, együtt éltünk, családot terveztünk stb. Engem megbántott így hirtelen felindulásból elköltöztem tőle, azóta csak "szemétkedünk" egymással, nem tudunk normálisan besizélni, veszekszünk nagyon durván. Egyszer egy ilyen után már felépítettük a kapcsolatunkat, egy évig ment utána zökkenőmentesen. Akármit mondtam rá, vagy ő én rám még mindig úgy érzem, hogy Ő az igazi, és bánom, hogy így alakult, ő nem hagyott volna el és bár sok a sérelem, nem tudnék nélküle élni! Ő is szeret, de ő is meg van bántva és bár örül a társaságomnak, ő is bunkózik! Már próbálok kedveskedni, de eddig hiába. Ridegek vagyunk, de emellett féltékenykedünk is, állandóan faggatjuk egymást, hogy a külön töltött időben ki hol van és kivel... Én kicsit lenyugodtam, hogy elköltöztem és újra hiányzik, és jól érzem magam kicsit külön, de ő nagyon besértődött és kezd egyre jobban elzárkózni. Bár ő is nagyon féltékenykedik. Nem akarom elveszíteni. Lehet ezt még újraépíteni? 23N
2010. jan. 12. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sikerülhet, de nem érdemes.
2010. jan. 12. 16:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát a szeretet+szerelem és ragaszkodás megvan, csak a tisztelet nincs?
2010. jan. 12. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, persze. Amúgy a jövőre nézve: tényleg nem árt néha megszólalás előtt 10-ig számolni!(vagy legalább ötig..:)

Minden jót, sikerüljön!

2010. jan. 12. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez ilyen se veled, se nélküled, kutya-macska kapcsolat lesz mindig. Ha nem bánod, hogy így éltek, akkor építsd újjá, de lehet ilyen hatalmas jelenetek és veszekedések nélkül is élni, csak valószínűleg ti egymással nem tudtok így élni, mert féltékenység, túl sok büszkeség, hiúság és sértődékenység van bennetek. Így nem tudnék élni, ha te igen, akkor kezdjétek újra, de azzal a tudattal menj bele, hogy ez valószínűleg újra és újra megismétlődik, hacsak nem változtok meg.
2010. jan. 12. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
ha tisztelet nincs akkor megette a fene az egészet. a ragaszkodásra nem érdemes építeni, véleményem szerint ha nincs tisztelet akkor igaz szeretet sem lehet. hidd el voltam olyan kapcsolatban ahol 7 évig csak a ragaszkodás miatt voltunk együtt. miután szakítottunk akkor jöttem rá , hogy mennyire elpazarolt idő volt ez. most hogy együtt vagyok az új párommal (már 1 éve) látom , hogy ég és föld a két kapcsolat.
2010. jan. 12. 16:13
 6/8 anonim válasza:
nézd meg a youtubon a__ tüzbiztos házasság--- címü filmet,nagyon sok jó ötlet van benne,hogy hogyan lehet egy kapcsolatot helyreállíttani.szuper film.
2010. jan. 17. 20:51
 7/8 anonim válasza:

Szia

Egy hasonló kapcsolatban élek.Egy afféle "se veled-se nélküled" kapcsolatban.Szörnyű dolgokat mondtunk már egymásnak,sok mindent megéltünk,de ha adódik egy olyan pillanat újra és újra azt érzem,hogy szeret.És az sem kérdés,hogy én szeretem.Mi is laktunk együtt,aztán én hazaköltöztem.És hiányzunk egymásnak...

Ő is meg van bántva, és én igyekszem most rendbe hozni a dolgokat,de ez valóban nehéz,és annyira remélem,hogy még működni fog.

Ezért azt mondom ne add fel.Bár el kell gondolkodni azon,hogy megéri-e.

Próbáljátok meg újraépíteni, bár nem lesz könnyű...

Sok sikert!

2010. jan. 17. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el Gary Chapman és Don Meredith könyveit a házasságról. Ugyan ti nem vagytok összeházasodva, d e a lényeg szempontjából mindegy. NAGYON MEGÉRI! Irány a könyvtár, kérd ki könyvtárköziben.
2010. jan. 18. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!