Hülyeséget csináltam?
Nagyon bonyolult a sztori de a lényeg annyi hogy anyukám és apukám elvált és eddig mindig ugy volt hogy hol összejöttek utána hol szétmentek. De nagyon szeretem mindkettőtnamost külön mentek 2 éve és anyukámnak lett egy barátja aki miatt cigizini kezdett meg velem már egyáltalán nem foglalkozik multkor közölte velem hogy ő már nem jön velem nyaralni mert hogy 17 éves elmultam és ő már a barátjával meg a kisfiával megy. Na erre nagyon ideges lettem itt volt az pont hogy elegem lett ebből apasiból és kitaláltam azt hogy perverz hajlamai vannak felém pl. amikor multkor nálunk aludt akkor nézte ahogyan öltözöm stb. és ezt elmondtam apunak aki szintén kiakadt éső beszélni fog anyával holnap. és nemérdekel hogy hazudtam én már próbáltam vele beszélni hogy szakitson abarátjával mert rossz fele viszi, de semmi. Ha ez nem jön be akkor apához költözöm és engem a büdös életben nem lát többet:)
17/L
Nem szoktam rosszat mondani a fiatalokra, mert én sem vagyok még annyira idős, de a mi korunkban is ennyi hülye 17 éves volt? valószínűleg igen, csak nem ott, amilyen körökben az ember mozgott.
27l
"üzenem van barátom másfél éve:)"
Akkor meg mi a facér' nem vele foglalkozol?? Nagyon ráérsz, mehetnél diákmelóra is valahová, legalább lenne zsebpénzed és nem aggasztana, hogy a fószer elveszi anyudét.
persze, mert csak neked lehet szörnyű életed, mindenki másnak happy meg holy' minden, csak neked kell küzdened, csak neked váltak el a szüleid
hát édesem, csak hogy tudd, neked legalább még mindkét szülőd él és mindkettővel tartod a kapcsolatot, tudod hány embernek meghaltak már a szülei ezen az oldalon? hány embert báltalmaztak már? hány embert erőszakoltak meg családon belül? szóval csak ne pampogj, hogy milyen sz.r életed van...
amit pedig tettél, egy utolsó aljas tett, és tudod mi a legszomorúbb? ez jellemző az egész énedre, ilyen vagy, egy aljas utolsó senki, aki képes bárkinek betenni azért, hogy csak neki jobb legyen...
17/L
"kitaláltam azt hogy perverz hajlamai vannak felém"
Előbb-utóbb kikötsz majd a fiatalkorúak börtönében!
Na ott ha rád mászik egy-két 120 kilós maca esténként, majd megtudod, hogy mit is jelent az a szó, hogy perverzkedés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!