Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeséget csináltam?

Ola Ola kérdése:

Hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés

Nagyon bonyolult a sztori de a lényeg annyi hogy anyukám és apukám elvált és eddig mindig ugy volt hogy hol összejöttek utána hol szétmentek. De nagyon szeretem mindkettőtnamost külön mentek 2 éve és anyukámnak lett egy barátja aki miatt cigizini kezdett meg velem már egyáltalán nem foglalkozik multkor közölte velem hogy ő már nem jön velem nyaralni mert hogy 17 éves elmultam és ő már a barátjával meg a kisfiával megy. Na erre nagyon ideges lettem itt volt az pont hogy elegem lett ebből apasiból és kitaláltam azt hogy perverz hajlamai vannak felém pl. amikor multkor nálunk aludt akkor nézte ahogyan öltözöm stb. és ezt elmondtam apunak aki szintén kiakadt éső beszélni fog anyával holnap. és nemérdekel hogy hazudtam én már próbáltam vele beszélni hogy szakitson abarátjával mert rossz fele viszi, de semmi. Ha ez nem jön be akkor apához költözöm és engem a büdös életben nem lát többet:)

17/L

2014. aug. 5. 23:11
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nem modositottam semmit drága:) Ez van amit leírtam, semmilyen törvénybeütközőz nem csináltam annyi hogy kicsit túloztam a dolgokat de akkoris lényegében nem bízom apasiban. 38 éves de volt már 25 éves barátnője, na szóval ti ezt nemtudjátok mert valószinű, hogy nemtudjátok amit érzek de félek vele egy házban lakni. Kész pont.
2014. aug. 6. 00:25
 22/38 anonim ***** válasza:
94%

"kitaláltam azt hogy perverz hajlamai vannak felém pl. amikor multkor nálunk aludt akkor nézte ahogyan öltözöm"

Csukd be az ajtot, amikor oltozol. Es ne talalj ki senkirol semmit, mert visszacsap a karma rad.

2014. aug. 6. 00:29
 23/38 anonim ***** válasza:
96%
Úgy látom, szemrebbenés nélkül hazudsz mindenkinek, kíváncsi vagyok, hogy egy pszichiátriai vizsgálaton pszichopatának diagnosztizálnának-e.
2014. aug. 6. 00:29
 24/38 A kérdező kommentje:
Igen de ezt mondom hogy eltúloztam azt mert nem ült és bámult ahogyan öltözöm. Hanem csak olyan érzésem volt pl. 2 napja is amikor fürödtem és direkt benyit pedig nem hiszem el hogy nem hallota hogy van valaki bent. És azt is nagyon jól tudta hogy én. Tökmindegy mert hülyeség is volt ide írni, már rájöttem én senkit nem akarok bántani, főleg mert rohadtul nem tudjátok az életemet, meg hogy miken mentem keresztül a szüleim válása allat stb. Nehéz eset vagyok oké, de a barátom is hasonlóképpen látja a dolgokat és ő mondjuk azt találta ki hogy ülljek le a pasival és beszéljem meg vele a dolgokat mielőtt bármit is tennék. És igaza van vele is beszélni fogok erről
2014. aug. 6. 00:33
 25/38 anonim ***** válasza:
"Visszacsap a karma" ezen besírtam xdddx
2014. aug. 6. 01:32
 26/38 anonim ***** válasza:
94%

" 38 éves de volt már 25 éves barátnője"

Hát ez tényleg nagyon perverz...

2014. aug. 6. 02:19
 27/38 anonim ***** válasza:
90%

"elegem lett ebből apasiból és kitaláltam azt hogy perverz hajlamai vannak"

Egy nyomorult kis liba vagy!

Fel sem fogod, hogy egy férfi életét teszed tönkre a hazudozásaiddal?!

Remélem, hogy egy börtönben fogsz megrohadni!!!

2014. aug. 6. 02:25
 28/38 anonim ***** válasza:
96%
Hallod, ha az én kölyköm lennél is ilyet találnál ki, én biztos eltörném kezed-lábad. Te teljesen hülye vagy vagy csak szimplán egy pszichopata kis liba? Nekem a volt barátomat molesztálták kiskorában. Aki ilyenről hazudik, azt legszívesebben jól összeverném, mert egyszerűen egy aljas, utolsó szar, aki nem érdemel mást. Hányingerem van az olyan embertől, aki ennyire komoly dolgokról hazudik a saját önző céjai miatt.
2014. aug. 6. 04:12
 29/38 anonim ***** válasza:
92%
Anyukád szereti, te nemsokára kirepülsz onnan, anyukádnak még lesz élete akkor is. De te önző vagy és nem érted meg. Menj a barátoddal nyaralni. Ne találj ki ilyeneket, mert anyukádnak is ártasz vele.
2014. aug. 6. 07:45
 30/38 anonim ***** válasza:

Mondd el apukádnak, hogy eltúloztad a dolgot, mert ilyen dologgal alaptalanul vádaskodni nagyon komoly dolog. Viszont az utolsó hozzászólásod alapján lehet, hogy nem véletlenül aggódsz.

"Hanem csak olyan érzésem volt pl. 2 napja is amikor fürödtem és direkt benyit pedig nem hiszem el hogy nem hallota hogy van valaki bent. És azt is nagyon jól tudta hogy én"

Ülj le közösen anyukáddal és a pasijával, és mondd el nekik, hogy ez így nem jó. Ha te fürdesz, vagy öltözködsz, a pasinak ott semmi keresnivalója.

Azt pedig megértem, hogy jót akarsz anyukádnak, és nem egy ilyen pasit szeretnél mellé. De ne hazugsággal akard elérni, mert az lesz a vége, hogy végleg elveszted anyukád bizalmát.

Ha meg akarod győzni, azt csakis észérvekkel, tényekkel lehet, illetve talán még az önbizalmán kellene erősíteni, hogy ő is tudja, találhat különb párt is, nem kell egy ilyen ember mellett leragadnia, aki csak rossz irányba viszi.

2014. aug. 6. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!