Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor haza jöttök a munkából,...

Amikor haza jöttök a munkából, nem vagytok idegesek amikor kérdezősködnek, hogy "na milyen volt a munkahelyen? "?

Figyelt kérdés
Csak engem idegesít. Miután ledolgoztam 8 órát, valahogy nincs kedvem róla beszélni annak ellenére, hogy nagyon szeretem a munkámat.
2014. aug. 5. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Én örülnék neki, ha lenne aki megkérdezi, de sajnos elvesztettem.

Előtte meg örültem ha hazáértem.

2014. aug. 5. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Normalis, egymast szereto csaladi kapcsolatban nem idegesito az, ha egymas munkanapja utan erdeklodnek a tagok....
2014. aug. 5. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert nekem csak 18 éves korom előtt vannak rossz élményeim erről, akkor még ugye gimis voltam. De aztán elköltöztem egyetemre, és most mióta dolgozom, a lakótársam minden nap letámad, ha hazajön/hazajövök, hogy na mi volt? és imádok fröcsögni és elmesélni, hogy megint melyik gyakornokom volt hülye:D

26l

2014. aug. 5. 23:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Én így, gyerekként inkább azt utálom, amikor azt emlegetik, mi LESZ. "Jaj kislányom, itt az iskola mindjárt. Jaj kislányom, felnősz és dolgozni kell mindjárt. Meglátod majd, az élet nem habostora" Stb. Rendesen ingerült leszek, nem gondolom hogy az élet habostorta, de amikor ilyen "életbölcsességgel" beszélnek, mikor nem azt élik meg, mint én, az gáz.
2014. aug. 5. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, mint a "Mi újság?" mert attól a falnak megyek.
2014. aug. 5. 23:25
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Engem az szokott irritálni, mikor a szomszéd néni (akit amúgy nagyon csípek) csak annyit kérdez, hogy "Na letelt kislányom?" Értelmetlen, felesleges, valószínűleg nem mennék haza, ha nem végeznék a munkahelyen... A férjemmel mindig megbeszéljük, kinek-hogy telt a napja, mi van a cégnél, szívesen hallgatjuk egymást.
2014. aug. 6. 07:36
 17/18 anonim válasza:

Engem az bosszant, mikor elhangzik a "és mit csináltál ma?", majd "Ettél rendesen? Biztos? És mit?" kérdésegyüttes. Nem azért utálom, mert be kell számolnom a napomról szinte percre pontosan az érdektelen mosogatást is beleszámítva, hanem azért, mert ezzel ki is fújt az összes közös téma.

De itt már mélyebb problémák vannak, szóval ez egy másik helyzet :D

2014. aug. 6. 13:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Minden nap várom haza a férjem. Sok van a fején és otthon is sokszor csörög a telefon...megvárom míg minden lenyugszik és megkérdezem: mi újság....erre ő, attól függöen,milyen napja van válaszol.Eddig nem idegesítettem, remélem ezentúl sem fogom. Törődésnek szánom és ő tudja ezt :)
2014. aug. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!