Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Babát szeretnék, de így van...

Babát szeretnék, de így van értelme?

Figyelt kérdés

Szeretném a véleményeket kérni a következő gondban,amit előre is köszönök:

7 év után elváltunk.Most van egy párom,1 év,2 hónapja vagyunk együtt.Babát szeretnénk.Én a tavalyi évben elveszítettem a szüleimet és örököltem egy nagy házat.Szóval van hol laknunk,de a páromnak annyi hitele van,h mire mindent kifizet,nem marad 1 fillérje sem.Ezért szinte a rezsibe sem száll be,néha kaját vesz.Viszont én sem keresek annyit,h eltudjak tartani 1 gyereket és még a férjemet is,hiszen ezeket a hiteleket több évre vette fel felelőtlenül és most is gondban van,mivel még a fizu sem elég ,h kifizesse,tehát most újra hitelt kéne felvenni és ennek soha nem lesz vége,csak nől a fizetni való,rajtam meg megy az idő.Én szeretem és ha elhagynám,sok időbe telne,h egyáltalán feldolgozzam,hiszen még a szüleim elvesztését sem sikerűlt.Szóval mókuskerék,hiszen az idő megy rajtam,a gyerekvállalásról lassan lemondhatok,pedig nagyon szeretnék.

2010. jan. 12. 12:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

mindenesetre szerintem szabadulj meg a háztól, mert olcsóbb fenntartani egy lakást, és valószínű, hogy még pénzed is marad a ház árából. bár attól függ, hol az a ház, mert falvakban nem sokat érnek, sajnos.

legjobb, ha a párodtól is megszabadulsz, de ha mégsem, csak házassági szerződéssel menj hozzá.

2010. jan. 12. 15:27
 22/27 anonim ***** válasza:

15:24

ez azért nem így van. váláskor nézik, hogy az ő házának az értékéből vették az újat, nem feleződik, mert a ház a különvagyona és az is marad

2010. jan. 12. 15:32
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

Nekem elég bonyolult ez az egész. Most vált el, de 1 éve és 2 hónapja MEGINT férjnél van a kérdező?

Ha nincs, akkor vehet egy kisebb házat, az az övé lesz, hisz ha nincs házasság, nincs válás sem.

Azért az érdekes, hogy aki azt tanácsolta, hogy hagyd el a férfit, azok le lettek pontozva.

Én biztosan nem akarnék így babát. 20L

2010. jan. 12. 15:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Csukd be a szemed és képzeld el,hogy mi lesz veletek 10 év múlva,ha együtt maradtok? Ha újabb hitelt vesztek fel ,egy napon arra ébredsz,hogy a szüleid háza is elment rá. Egy fizetésből tuti,hogy nem lehet megéllni,pláne a mai világban,mikor minden olyan bizonytalan. Ha a párod felvett annyi hitelt,akkor elég felelőtlen ember. Csúnyán hangzik,de most úgy néz ki,hogy TE tartod el. Én a helyedben végiggondolnám ezt az egészet,de babát most még biztos nem szülnék.
2010. jan. 12. 15:46
 25/27 anonim ***** válasza:
67%
nem tudjuk hány éves a kérdező. ezért "a most még nem " lehet, hogy "sohá"-t jelent. nem mindegy. és ő lehet, hogy úgy is vállalja majd a babát, hogy nem biztos a férfival való kapcsolatában.
2010. jan. 12. 15:49
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólást.Sajnos most jutottam ismét géphez,azért nem tudtam válaszolni korábban.Igen,kimaradt,h én 35 leszek februárban,a párom 36.Nem vagyunk házasok.Egyetértek azokkal,akik azt mondják,h keressek mást...de ez nagyon nem könnyű és azért én szeretem.Pedig valószínű,h ez lesz a megoldás,ha egyáltalán "normális" családi életet szeretnék.A ház 130négyzetméteres,hatalmas kerttel,tehát fenntartani sem könnyű,viszont itt falu helyen eladni szinte lehetetlen.
2010. jan. 12. 16:25
 27/27 anonim ***** válasza:
gyereket összszedni könnyebb mint az influenzát...a gyerekről nem mondanék le de egy ilyen koloncot ne vegyél a nyakadba....én megtettem sajnos és most egyedül nevelem a gyerkőcöt.....de a gyerkőc részét sosem bántam meg eddig az életemben
2010. jan. 13. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!