Babát szeretnék, de így van értelme?
Szeretném a véleményeket kérni a következő gondban,amit előre is köszönök:
7 év után elváltunk.Most van egy párom,1 év,2 hónapja vagyunk együtt.Babát szeretnénk.Én a tavalyi évben elveszítettem a szüleimet és örököltem egy nagy házat.Szóval van hol laknunk,de a páromnak annyi hitele van,h mire mindent kifizet,nem marad 1 fillérje sem.Ezért szinte a rezsibe sem száll be,néha kaját vesz.Viszont én sem keresek annyit,h eltudjak tartani 1 gyereket és még a férjemet is,hiszen ezeket a hiteleket több évre vette fel felelőtlenül és most is gondban van,mivel még a fizu sem elég ,h kifizesse,tehát most újra hitelt kéne felvenni és ennek soha nem lesz vége,csak nől a fizetni való,rajtam meg megy az idő.Én szeretem és ha elhagynám,sok időbe telne,h egyáltalán feldolgozzam,hiszen még a szüleim elvesztését sem sikerűlt.Szóval mókuskerék,hiszen az idő megy rajtam,a gyerekvállalásról lassan lemondhatok,pedig nagyon szeretnék.
mindenesetre szerintem szabadulj meg a háztól, mert olcsóbb fenntartani egy lakást, és valószínű, hogy még pénzed is marad a ház árából. bár attól függ, hol az a ház, mert falvakban nem sokat érnek, sajnos.
legjobb, ha a párodtól is megszabadulsz, de ha mégsem, csak házassági szerződéssel menj hozzá.
15:24
ez azért nem így van. váláskor nézik, hogy az ő házának az értékéből vették az újat, nem feleződik, mert a ház a különvagyona és az is marad
Nekem elég bonyolult ez az egész. Most vált el, de 1 éve és 2 hónapja MEGINT férjnél van a kérdező?
Ha nincs, akkor vehet egy kisebb házat, az az övé lesz, hisz ha nincs házasság, nincs válás sem.
Azért az érdekes, hogy aki azt tanácsolta, hogy hagyd el a férfit, azok le lettek pontozva.
Én biztosan nem akarnék így babát. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!