Elmondanátok neki a szörnyű titkot?
Figyelt kérdés
Viszonylag korán mentem férjhez. 18 éves voltam. Nem tartott sokáig, 24 éves koromban beadtam a válókeresetet. Megtudtam, hogy szexuális viszonyt folytatott a húgával még előttem. Még mielőtt beavatott egy család barátja, akinek a csaj egyszer részegen kikotyogta, már akkor is furcsa dolgok történtek, amiket nem értettem. A húga eljött hozzánk (velem egykorú), levetkőzött egy szál tanga bugyira azzal, hogy milyen meleg van nálunk. Aztán egy szál bugyiban járkált fel-le a lakásban. Nem értettem a dolgot. Bevallom az fordult meg a fejemben, hogy le**bikus. Majd később találtam egy levelet, amiben a húg kifejtette, hogy ő mindent meg fog tenni azért, hogy elváljunk, mert én elvettem tőle. Elváltam. Azóta neki is, nekem is új párunk van. Minden rendben is lenne, csak náluk az új pár szemében én vagyok a büdös k...a, a ro**dt r**gyó, és egyebek. Pedig ha tudná, amit nem tud. Elmondanátok neki?2014. aug. 2. 11:36
11/13 anonim válasza:
#8-as Trónok harca, itt? Komolyan?! :DD
Amúgy, ha bunkó, minősíthetetlen stílusban beszélne rólam akkor simán kitálalnék. Bár amúgy mit foglalkozol vele?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elnézést, hogy csak most reagálok, külföldön voltam.
Igazatok van, nem mondom el neki, nem érdemli meg. Nem foglalkozom velük, csak zavar, hogy ok nélkül szapul engem az új asszony.
2014. aug. 5. 17:58
13/13 anonim válasza:
Vedd úgy mint ha a világon se lenne, ha kizárod a gondolataidból nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!