Hogy tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy ne kelljen hétfőn este 8-ra magántanárhoz menni?
Kedves diákok!
Én se tartom egészen normálisnak azt a tanárt, aki regel 6-ra vagy épp este 8-ra hív tanítványt.
De szerintem a szülők se igen gondolták ezt át. Én csak azt látombenne, hogy "én még a magántanárt is feizettem, te meg semmire nem vagy képes?".
Nyilván egy főiskolás, egyetemista tanul éjszaka is, de mit csinál nappal? Alszik, vagy az előző buli után józanodik. Össze nem lehet hasonlítnani a középiskolai élettel. Hiszen a középiskolásnak általában naponta ott kell lennie reggel 8-ra a suliban. A főikolás meg vizsga előtt feltúrbózza magát és persze egy hét múlva semmire nem emlékszik!
Szerintem mindenképp próbálj meg beszélni a szüleiddel, a tanárral, hogy nem tudnátok-e egy korábbi időpontot egyeztetni.
Ha írsz az e-mail címemre, akkor szívesen segítek neked matekból egy-egy példa megoldásában, háziban, vagy anyagrészben. Hátha tudsz javítani a jegyeden és akkor nem lesz kötelező az hétfő esti 8-as tanárhoz járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!