Hogy tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy ne kelljen hétfőn este 8-ra magántanárhoz menni?
ez rendszeres lenne?vagy csak 1-2 alkalom?
amúgy sztem semmit se ér az óra ha fáradt vagy...márpedig este jó hogy az vagy...próbáld máskorra átrakatni.
amúgy vasárnap 3.kor is menned kell,meg hétköznap 8-9ig??vagy hogy?
Hülye vagy kedves utolsó hozzászóló. A matek és a fizika az a két tárgy amit magolással nem lehet megtanulni.
èn 4-5-ös voltam mindkettöböl, könnyen ment, de 4-ben volt egy olyan anyag matekból ami nem nagyon ment, a nagydogám is 2-es lett, és kellett a jobb jegy, így én is jártam külön tanárhoz, és este 8-kor nem lehet már gondolkodni. Mindenképpen próbáld átetetni, egyébként elég gáz lehet a külön tanárod is ha elválal ilyen késön.
kedves 18:12
a matek/fizika pont oyan trárgy amihez elég ébernek kell lenni-gratulálok neked h.éjszakai bagoly vagy,de nem mki az..igenis van aki napközben elfárad annyira h.nem tud megfelelően koncentrálni este 8-9kor...és nemcsak az ovisok...
17:59 vagyok, érdekes én képes voltam egy hármast minden gond nélkül összehozni fizikából, pedig humános vagyok, és matekból is négyesre állok.
Gondolom a kérdezőt nem érte meglepetésszerűen hogy bukásra áll, ha tudta, hogy iylen rossza szénája, előbb is mehetett volna tanárhoz és akkor nem fognák most ilyen szigorúan és nem állna bukásra.
Én szombaton 13 órára járok tanárhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!