Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan kezdek beleőrülni ebbe...

Lassan kezdek beleőrülni ebbe az állandó itthonlétbe. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tudom, másoknak ezerszer nagyobb problémái vannak de szerintem ez se normális dolog.

Mi nem mentünk soha sehova nyaralni... előfordult, hogy évente egyszer elmentünk az állatkertbe amikor kicsik voltunk de csak ennyi, semmi más. Strandra is a barátnőmmel meg a szüleivel mentem. Nem vágyom én olyasmire, hogy külföldre menjünk vagy bármilyen más költséges helyre. Beérném egy városnézéssel, erdőlátogatással de még azzal is ha csak elmennénk egy tópartra főzni vagy bármi ilyesmi. De ez sem. Apukám állandóan dolgozik (külföldön) ezért nem lehet kiszámolni mikor van itthon, meg amikor itthon van az 1-2 nap vagy annyi se. A testvérem km-re lakik, ott is dolgozik és már nagyon ritkán jár haza. Én anyukámmal és nagymamámmal élek, ők meg otthonülősek. Nincs sok barátom, igazából csak egy de vele se tudok mit kezdeni ilyen téren, szoktunk sétálgatni de én nem ilyesmit akarok. Van barátom és vele se tudok sehova se menni mert ő is dolgozik állandóan. Engem meg itthon öl meg az unalom és annyira mehetnékem van, hogy az nem igaz. És nincs kivel. Mit tegyek?

2014. aug. 1. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vannak tematikus fórumok, csoportok, akikhez csatlakozhatsz, alakíthatsz ki kapcsolatokat. Nem is muszáj konkrétan kirándulós csoportot keresni, lehet az egy adott nyelv tanulásával kapcsolatos, vagy épp egy sorozat rajongói fóruma, bárhol szerezhetsz kedves ismerősöket, akikkel később lehet közös programokat szervezni.
2014. aug. 1. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Butaság, hogy egyedül nem mész.

Én külföldre is elmegyek egyedül, mert nem fogom csak azért kihagyni a lehetőségeket, mert épp senki sem jön velem. Nem vagyok hajlandó másoktól függni ilyen téren (sem).

Amúgy meg, ha elindulsz, ott helyben úgyis találsz társaságot, ha akarsz.

2014. aug. 1. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha unatkozol, menj el diákmunkára! Ott ismerkedhetsz másokkal és még zsebpénzed is lesz, és talán összeszedsz egy olyan barátot aki hajlandó csavarogni veled.
2014. aug. 1. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2014. aug. 1. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
segits magadon isten is megsegit 17 vagy szerez pár barátot
2014. aug. 1. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt, ugyanilyen családba nőttem fel, kb. nekem sem volt sehova kivel mennem. Állandóan otthon ültem egyedül, mert vannak helyek ahová "ciki" egyedül menni. Én kisvárosban lakom, nincs is normális szórakozási lehetőség, nekem is az itthon ülés maradt... kihasználom az időt, tanulásra, olvasásra, tornázok...de unalmas... barátaim persze vannak, de szintúgy dolgoznak :)

Szüleimmel meg semmit nem lehetett soha kezdeni...ha a városba nagy esmény volt, hát nekik akkor nincs kedvük menni...ők elvannak maguknak úgy egy hétvégén h alszanak vagy neteznek vagy tvznek... én ebbe nőttem fel, emiatt (is) mostanra szorongós lettem és pánikbeteg...

Kérdező, nem tudok neked értelmes tanácsot adni... tedd amit én: olvass, tanulj, esetleg járj könyvtárba (oda egyedül is lehet menni)...

2014. aug. 1. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez. :D Ha van kutyátok akkor keress/szervezz facebookos csoportot a helyieknek és mehetnének a közös sétáltatásra. A közös pont már meg van. :D Vagy ajánlom a www.geocaching.hu-t, nézz szét tényleg érdekes. Mi is kerestünk már a környékünkön és jó kis túra volt.

Utoljára, meg gondolkodj el azon hogy mik voltak azok a dolgok amikre iskolaidőben azt mondtad hogy "áh majd ha több időm lesz...", na ezeket most kell valóra váltani! :D

2014. aug. 1. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!