Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vita a szülőkkel vagy csak én...

Vita a szülőkkel vagy csak én ézrem, annak?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz az esküvőnk párommal. Direkt úgy szerveztünk, hogy csak a családtagokkal leszünk, hogy együtt legyünk ezen az eseményen. De sajnos nem keresek annyit, hogy mindenkinek én álljam (22/N, 39.000,-), párom sem kap annyit, de neki anyukája és apukája is részt vállalt a költségekben. Anyukám úgy döntött, hogy azért nem jönnek, mert nem tudja "ő kifizetni" mindenki részére az étkezést. Pedig mondtam nekik, hogy ne vegyenek semmit, csak jöjjenek el. Az egyik nővérem ki találta, hogy ő nem tud jönni, ezért anyukám végkép lemondott arról hogy ott legyen. Persze én sírva könyörögtem neki, hogy legalább ők jöjjenek el, és kész, de annyit mondott erre, hogy ha a többiek nem, akkor ő sem. Pedig csak egy tesóm nem "akar" jönni. Nagyon szomorú vagyok, mert azt hiszik, nekik kell mindent állniuk, és hiába tisztázom velük, nem értik meg, hogy nem kell semmi nekünk, csak jöjjenek el.

Úgy érzem nem szeret eléggé, hogy ennyit meg tegyen értem. Ennyire nem vagyok fontos?

Én vagyok ennyire meg nem értő, vagy nekik kellene rám gondolniuk. Szerintetek ezen ne aggódjak ennyire, mert nekem elég rosszúl esik, hogy ők nem lesznek ott, de a párom rokonai igen?!

2010. jan. 11. 11:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát ez a gond, hogy ők azt mondják, nincsen problémájuk vele, és a szüleivel sem. Legalábbis ők állítják, hogy nincsen gond, de mégis olyanokat mondanak. De azt hozzáteszem, hogy szeretnek mindenkit kibeszélni, és rosszat mondani mindenkiről.
2010. jan. 11. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Édesem!

minek kell férjhez menni 22évesen??? én is egyidős vagyok veled, boldog kapcsolat, együttélés, stb, de az eszembe nem jutna ennyire fiatalon örökre elkötelezni magamat. meg amúygse, de az más tészta :)

szóval lehet a szüleidnek is ez a baja, h fiatal vagy, nem szimpi nekik a párod, -családja, stb...

az én anyukám is 22évesen ment férjhez, a szülei nem fordultak ellenne emiatt, de egyhamar vége is lett a házasságuknak...

2010. jan. 11. 18:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Én sajnálom, hogy anyukádék házassága így csődöt mondott.

Viszont Én, nem tudnék olyan párkapcsolatban élni (akár életem végéig), hogy csak vagyunk és kész. Számomra olyan mintha a párom csak lenne velem, de többet nem akarna. Olyan mintha nem szeretne. Számomra ő az igazi, és szeretném Vele leélni az életem, de úgy ahogy megérdemlem.

2010. jan. 11. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy annak ellenére , hogy ők neveltek, nem lettél olyan gyökér mint muterodék.
2010. jan. 14. 12:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Ennek örülök a legjobban.
2010. jan. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!