Nem merek szólni anyának, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni. Mit tegyek? Biztatást, légyszí.
15 éves vagyok amúgy, görcseim enyhítésére és hát fogamzásgátló célból is kellene...
Anya tudja, hogy van barátom, át szokott járni hozzánk, szerintem tudja azt is, hogy nemi életet élünk.
5 hónapja vagyunk együtt.
11:47-es, egy fenét illegális. A Fókuszban néha egetverő marhaságokat hordanak össze, ne vegyünk már mindent készpénznek.
15 évesen kezdtem én is fogamzásgátlót szedni, simán elmentem a dokihoz, megvizsgált, felírta, ennyi. Ez nem változott azóta sem, mert pl. unokahugom is egyedül jár dokihoz (amúgy az anyukája tud róla, csak unokahugom jobban szereti egyedül intézni), és ő 16 éves, ugyan úgy felírják neki.
Köszi a válaszokat.
Bár senki sem válaszolt a kérdésemre...
Dehogynem válaszoltak, többféle javaslatot kaptál a kérdésre, hogy mit csinálj:
1. menj el egyedül nőgyógyászhoz, írass tablettát.
2. beszélj anyukáddal és együtt menjetek el a dokihoz.
3. Ne szedj még tablettát, mert fiatal hozzá a szervezeted, oldjátok meg a védekezést óvszerrel, a fájdalomcsillapítást pedig fájdalomcsillapítással.
Válogathatsz, melyikhez vagy bátor, mihez van kedved. Anyukádat is te ismered jobban, hogyan reagálna egyikhez, másikhoz.
Istenem, hogy milyen paraszt emberek vannak!
És nem kértem véleményt azzal kapcsolatban, hogy szedjek-e vagy sem. Eldöntöttem. Szedni fogok.
Görcseimre csak úgy mellékesen még a Cataflam se jó, általában 1. napon össze szoktam esni, annyira rosszul vagyok.
Igen kaptam választ, de nem arra, hogy hogyan kérdezzem meg...
Egyedül nem fogok menni, elvégre mégis az anyámról van szó, pénzem sincs rá..
Tényleg hasznosak a válaszok....
Drága, akkor talán ezeket leírhattad volna. Legalább annyit, hogy az a kérdésed, hogy hogyan kérdezzed meg anyádat. Mert csak ez nem derült ki a kérdésedből. Csak annyit kérdeztél, hogy mitt egyél, mert nem mersz szólni anyádnak. Erre írtunk alternatívákat, mit tehetsz ebben az esetben.
Akkor nem azt kellett volna kérdezni, hogy mit tegyél, hanem azt, hogy HOGYAN tegyed, hogyan kérdezd meg anyádat.
Bocs, a stílusod miatt nincs kedvem már érdemben válaszolni. Kár, mert mostanra derült csak ki, mit is akartál kérdezni.
Hátha valaki válaszol, aki nem húzta fel magát a kommentjeiden...
én elgondolkoznék a helyedben azon, amit 14:25 írt. tanulságos.
ha arrébb mész pár rovattal, ott olyan cikkeket fogsz találni, hogy párok hónapok-évek óta próbálkoznak a babával, de nem jön nekik össze...
tudom, hogy most nem gondolkozol előre, de az az idő is el fog jönni. és ha akkor jössz rá, hogy nem kellett volna ilyen fiatalon bogyókat szedni, az nem túl kellemes.
Ki mondta, hogy az elmúlt 1-2 évben jött meg?
10 éves korom óta menstruálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!