Miert nem tudja felejteni a dolgokat?
Figyelt kérdés
2008 karacsony napjan meghalt a batyam felesege es gyermeke azota eltelt ido alatt nem tudja felejteni meg mindig ugy ki van keszulve ha tegnap tortent volna
mar pszichologushoz is jart de nem hasznalt mi tamogattuk mindenben de nem hasznal semmi
mit lehet meg tenni vele adjatok valami tanacsot
Fiatal meg 25 eves lesz elotte az elet nem akarom h tonkre tegye az eletet
2010. jan. 10. 16:33
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ez nem megy egyik napról a másikra. Hiába telt el azóta egy kicsivel több,mint 1 év... Sok idő kell,megértés és türelem a család részéről. Hagyjátok,gyászoljon még. Az idő majd hátha enyhít valamicskét a fájdalmán. :(
2/6 anonim válasza:
Szia,részvétem neki is és a családnak is!Hát ne is csodálkozz rajta,mert én meg is bolondulnék.Nem elég,hogy a társam,akkor még a gyermekem is.Hát nehéz tanácsot adni.Nekem édesapám halt meg két éve és pontosan egy év után úgy kiborultam,hogy bekerültem a pszichiátriára.A doki szerint nyugtatót kellett volna szednem már jóval korábban.A nyugtatótól csak rosszul voltam állandóan,szóval nehéz bármit is mondani.Én úgy lábaltam ki belőle,hogy szégyeltem,hogy a pszichiátrián vagyok és megijedtem,hogy ott maradok,meg rosszul is voltam.Akkor fogtam fel,hogy ki kell másznom az önsajnálatból,különben végem van.Talán próbáljátok belevinni valami nagy dologba,ami elvonja a figyelmét.Csak egy példa lakásfelújítás (természetesen ez pénzfüggő,csak egy ötlet a hordereje miatt).Valami olyan dolog kéne,amit szeret és ami ösztönzi.Ami egy kicsi plusszt ad számára.Bocs,de nincs jobb ötletem.Kitartás!
3/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de valószínűleg soha nem fogja ezt feldolgozni. Ez egy iszonyú csapás! Talán az idő előrehaladtával enyhül és fog tudni új életet kezdeni, de ez még sajnos nem az az idő. Kívülről sok mindent nem lehet tenni, neki kell belülről akarnia túllépni ezen. Te szerintem annyit tehetsz, hogy szereted a testvéredet, Te ismered, ha olyan, hogy szeretné kibeszélni a bánatát, akkor sokat beszélgessetek.
4/6 anonim válasza:
Csak az idő képes begyógyítani a sebet.Tapasztalatból mondom.A húgom halálát 10 év alatt tudtam feldolgozni...Amikor a barátom halt meg jártam pszichológushoz,de nem segített.A nagypapám már lassan egy éve halt meg...Nagyon beteg volt.Még ma is sírok ha rágondolok,hogy minden nap láttam az ágyba feküdni és nem mentem be hozzá megmondani hogy szeretem...Sokáig húzta(rákos volt)szerette volna látni a dédunokáját.Egy héttel a lányom születése elött halt meg.Mikor elvitték végig ott voltam.Nem tudsz segíteni.Saját magán kell hogy segítsen...
5/6 anonim válasza:
Elfelejteni soha nem tudja,hiába 25éves.Elképzelhető,hogy kimászik valaha gödörből,de nem biztos.Nagyon rossz lehet neki.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az a bő 1 év nem olyan sok idő egy ilyen katasztrófa feldolgozásához. Jó, ha valaki könnyen túl tud lépni egy ilyenen, de gondolj bele, hogy te hogy éreznél a helyében. Neki kell ezt helyre tennie magában és az időbe fog telni. Az idő majd ezt megoldja, de lehet, hogy még sokáig így lesz. Én nem csodálkozom, hogy maga alatt van. A helyében én is biztos, hogy ugyanúgy lennék. Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!