Ti mit tennétek a helyembe?
Az előttem írók nagyon jól megfogalmazták a lényeget, ehhez a részéhez nincs is mit hozzáfűznöm.
De mivel nem írtál semmit, ezért nem tudni, hogy mennyire értesz egyet, vagy nem értesz egyet a válaszolókkal.
Mert ha nem értesz egyet velük, ha nem jutott el a szívedig az, hogy ez egy szimbólum, akkor már sohasem fogod megérteni a lényegét. Így jobban jársz, ha eladod, mert így már nem vagy méltó az ajándékra.
Valaki írta, hogy adja vissza az anyukájának. Ez sem megoldás, mert az anyukája éppen azért adta neki, hogy emlékezzen, és majd egyszer ő is adja tovább a gyermekének. Kimondva kimondatlanul is ezt szerette volna.
Remélem azért sikerült megértened, hogy mit képvisel egy ilyen ékszer anyukád lelkében!
drága 8as, nem azt írtam, hogy nekem is sok ékszerem van, hanem azt, hogy nekem is sok ILYEN ékszerem van
ILYEN = amit a kérdező leírt, mamától, dédmamától.
Ha nem megy a szövegértés, akkor legalább ne kötözködj...
"nekem is sok ilyen ékszerem volt, amit sosem hordtam, beolvaszttattuk a karikagyűrűnkbe, így minden nap hordjuk is"
Akkor fogalmazd rendesen, mert akárhogy is olvasom csak az jön ki, hogy beolvasztattad karikagyűrűnek..
Igen. Ha lenne kis értelmező képességed, az volt benne a lényeg, hogy sok ILYEN ékszerem volt, amit beolvasztattam, így MINDENNAP HORDOM.
Kapisi?? Nem a szekrénybe csücsül, hanem rajtam van minden nap. VELEM van.
Sikerül értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!