Mit gondoljak errol?

Ez aztán nagy égéés!
Mármint a barát barátjának barátnőjének...

Szia!
Úgy látszik a leírtak alapján,hogy ez a nő teljesen belehabarodott a párodba!Most meg így akarja felhívni magára a figyelmet.Szerintem fel akarja kavarni az állóvizet maga körül,és akkor talán megszerezheti a párodat.Minden esetre vigyázz vele.A párod is jobb,ha távolságtartó lesz ezek után,mert úgy tűnik,ez a nő még a legapróbb kedves gesztust is félre értette részéről.A párodat nem szeretném belekeverni,mert nem ismerem a körülményeket.Valószínű,hogy félreérthetően kedves volt a nővel.

Nos, én ezt másik oldalról tudom szemlélni, hisz nálam is hasonló volt a helyzet mostanság. Nem ugyanaz az eset, de ha elmesélem lehet kicsit a dolgok mögé is látsz. Röviden annyiról van szó, hogy volt egy nagyon jó barátom, akit évek óta ismertem, bármiben számíthattam rá, ő is rám, majd lett egy barátnője, aki ki nem állhatott. Gyakorlatilag csak a barátságunk szúrta a szemét, ha találkoztunk, rögtön kaptam a szebbnél szebb e-maileket, hogy én elakarom tőle venni a barátját stb. A párom és köztem többször is megpróbált bekavarni, azzal hogy azt mondta lefeküdtem a sráccal... Aztán a barátaim között is elkezdett kavarni, mindezt iwiw-en és e-mailben. Ahhoz gyáva volt, hogy elém álljon és a szemembe mondja a problémáját. Sosem érdekelt igazán a véleménye, ahogy a srácot sem annyira. 2 év után eljutottunk oda, hogy már éjszaka telefonon is hívogatott, sms-ekkel zaklatott, amikor én páromnál aludtam, és ebből szépen elegem lett. Végén már az is baj volt, ha 5 percet mert velem beszélni... Elég nagy változás állt be ekkor a családomban is, mélypontra kerültem, és három napos gondolkodás után úgy döntöttem, hogy többé nem vagyok hajlandó ezt elviselni, és elmondtam a srácnak, hogy innentől kezdve én nem keresem, majd ő keres ha akar... Hát a mi barátságunknak így lett vége, és borzalmasan sajnálom a mai napig, de már képtelen voltam elviselni lelkileg, és feladtam.... (a napokban igen sokat járt a fejemben, hogy megkeresem, de nem tudom mit tegyek)
Lehet hogy nála is volt valami a háttérben, ami miatt úgy döntött, hogy ezt jobb lenne abba hagyni. Lehet úgy érezte, hogy a párod is többet szeretne tőle, esetleg neki nagyon is bejött, aztán amikor rájött, hogy nem lesz köztük semmi, jobbnak látta azt mondani, hogy inkább hagyják ezt a barátságot... az is lehet hogy csak így akart felkelteni a párodban valamit, talán csak figyelmet, hogy vegye már észre mit veszíthet vele. Ehhez jóval többet kéne tudni, hogy meg lehessen magyarázni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!