Mit gondoljak errol a viselkedesrol?
Figyelt kérdés
Mar tobb mint egy eve 2 osztalytarsammal legjobb baratnok vagyunk.egy idoutan kezdtem eszrevenni hogy mindketten eltavolodtak tolem.nem csinaltunk egyutt semmit.alig beszeltunk.es megkerdezhettem hogy mi a baj mert azt mondtak hogy semmi.aztan egyik elmondta hogy a masik mar nem akar a baratnom lenni mert mar megunt engem.es veszekedtunk egyet.aki "megunt" errol nem tud(ott).es aztan tortent valami(mar nem tudom mi) es megint nagyon joba lettem veluk.azota is megint legjobb baratnok vagyunk.de ma lattam hogy egy csajjal harman osszedugtak a fejuket es biztosra tudom hogy rolam pletykaltak.nem lehet hogy nem rolam.1000%-ra tudom hogy en voltam temaba.raadasul az a harmadik csaj...hat o is legjobb baratnom.de nem annyira mind a ket lany.es mikor rakerdezte azt mondtak hogy nem rolam volt szo.most akkor mivan?megint meguntak???2009. nov. 25. 15:04
1/1 anonim válasza:
elég zavarós amit írtál,ha a valóságban is ilyen vagy ,bocsi de nem csodálom,hogy meguntak..Ha ilyen problémád van legyen annyi vér a pucádban,hogy oda mész,és konkrétan rájuk kérdezel...Vagy hagyd a fenébe az egészet,és barátkozz mással...Egyébként ezek nem igazi barátnők,csak haverok..Egy igazi barátot nem lehet csak úgy megunni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!