Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig tudtad, hogy azonos...

Mindig tudtad, hogy azonos nemű ikergyerekeid közül melyik melyik, vagy előfordult, hogy összekeverted őket?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
3mas ikreim vannak, egypetéjüek.:) Még a hangjukat is meg tudom különböztetni, messziről látom, hogy melyik melyik. Mindegyiknek van egy kis ismertetőjegye(kicsit máshogy áll a füle, szemöldöke), amit szinte soha senki nem vesz észre,és tény, hogy a mama, a szomszéd, a postás,stb... a mai napig nem tudja, melyik melyik.:)
2010. jan. 10. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Igen lehet hpgy elsőre egyformák de különböznek és egy anya ezt könnyen megtanulja esetleg egy anyajegy vagy egy kicsi magasság különbözés
2010. jan. 10. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Annyira különböznek, hogy senki se téveszti össze őket :-))
2010. jan. 10. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Volt osztálytársaim ikrek. Kb 2 nap alatt megszoktam, hogy ki kicsoda. Még a hangjukat is meg tudom különböztetni.
2010. jan. 10. 15:46
 5/7 anonim válasza:
53%
ha nemismered őket keverheted. xD
2010. jan. 18. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már kevertem össze őket többször is. Most valahogy megint nagyon egyformák 17 és fél évesek.
2010. jan. 20. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Előzőből kifelejtettem, hogy az anyukájuk vagyok :)
2010. jan. 20. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!