Milyen lovagiassági gesztusokat vársz el a párodtól?

most látom, este se kísér el???
micsoda egy tapló állat... már bocs...

Nem normális.
Próbáld meg megbeszélni vele, hogy te elvárod tőle az ilyen gesztusokat. Ha így sem kapcsol, akkor hagyd ott.
26/F

Teljesen igazad van, hogy rosszul esik. Ez a minimum, amit a párod megtehet érted, pláne este.
Nem elvárom, de jólesik, ha van: kinyitja előttem az ajtót, előreenged, felsegíti a kabátot, viszi a táskám, ha nehéz; kijön elém a buszhoz, vonathoz, ha érkezem;...
Ezzel párhuzamosan ezeket próbálom viszonozni egyéb figyelmességekkel.
Kérdező, szerintem beszélj a pároddal arról, hogy ez neked rosszul esik, remélem sikerül ráébresztened, hogy ezek igenis fontos dolgok és nemcsak a kapcsolat első hónapjaiban, hanem tovább is.
21 L

Én 18éves lány vagyok...szerencsére csak a leglovagiasabb pasikkal hozott össze a sors.
VISZONT! volt egy barátnőm, aki folyton ugráltatott, sosem jött el sehova velem, csak ha neki is volt valami dolga ,mert eszméletlen bunkó volt. Ezt játszotta kb. 1évig, nagyon megviselt... Elküldtem a halál Fa**ára.
AZóta boldog vagyok, és nem nyomasztja semmi a lelkemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!