Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megpróbáljam elfelejteni Őt,...

Megpróbáljam elfelejteni Őt, vagy mondjak el neki mindent?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok, úgy igazán. Talán életemben először. Nem is talán, hanem biztosan. Kb. 3 hónapja ismerem Őt, kb. 2 hónapja szeretem, és kb. másfél hónapja vagyok ezzel tisztában. Hidegzuhanyként ért, mert én inkább voltam szoknyapecér, mint szerelmes lovag (és akkor most finoman fogalmaztam), de egyáltalán nem bánom, sőt, végre értelmét látom a jövőnek. A gond az, hogy Ő erről még semmit nem tud. Talpraesett vagyok, 5 éve vezetek egy 20 fős céget, eddig azt hittem, mindenben azonnal tudok dönteni, lépni, cselekedni, de most úgy szenvedek, mint még soha. Ő az egyetlen Nő, aki mellett el tudom képzelni az életemet, akiért a fél karomat odaadnám, megtestesíti mindazt, amit egy Nőben mindig is kerestem.

Ő az egyik asszisztensem a cégnél, így minden áldott nap találkozunk, ott ül tőlem 6 méterre, és fogalma sincs arról, hogy minden este úgy alszom el, hogy a takarót úgy ölelem, mintha Ő lenne az…

Múlt kedden beteg lett, délelőtt annyira felszökött a láza, hogy jobbnak láttam, ha hazaviszem, ne a bkv-n ájuldozzon, végül előbb a háziorvosához, majd a lakásához kanyarodtam Vele. Piszok nehéz volt nem megölelni Őt, úgy aggódtam Érte, mint még soha, senkiért. A gyógyszerek kiváltása után még megálltam egy zöldségesnél gyümölcsökért neki, és mivel a szatyrok elég nehezek voltak, így segítettem felcipelni őket a lakására. Ekkor kérdezte tőlem, hogy hogyan tudná ezt megköszönni, és én annyit mondtam, hogy ha meggyógyult, jöjjön el velem vacsorázni. Erre ő csak nevetett, és annyit kérdezett, hogy nincs elég nőm a sok közül, aki ráérne?

Úgy érzem, hiába mondanám el neki, hogy az alkalmi nőkkel azóta nem találkoztam és nem beszéltem, mióta odáig vagyok Érte, valószínű, nem hinné el, pedig tényleg így van. Fogalmam sincs, mit tegyek. Most már meggyógyult, tegnap óta megint jár dolgozni, ideje lenne rákérdeznem a péntek estére, de nem merek. Ha eljönne, talán el merném neki mondani, hogy mit érzek iránta és kérnék Tőle egy esélyt, hogy engedjen közel magához. De ha akkor ez volt a válasza, félek, hogy nemet mondana. :(

Nagyon vágyom Rá. :(

2014. júl. 22. 11:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Na látod?

Máris előrébb jutottál. Mondjuk ő nem az az első szóra típusú nő, úgyhogy véged van :D

Még ne is tárd fel az érzéseidet, csak szépen óvatosan az ő tempójába közelíts.

Aztán majd némi helyzetjelentést küldj ahogy szépen lassan alakulnak a dolgok :)

2014. júl. 22. 15:01
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon biztató, ahogy fogadta. :) Szép lassan majd kialakul a dolog. Ha nem lennél szimpatikus neki, akkor szerintem elutasított volna már most az elején, de megkaptad a lehetőséget, hogy bizonyíts.
2014. júl. 22. 15:05
 23/30 anonim ***** válasza:
46%

huha, most en leszek a troll? de nekem nem a szivemet erintette meg a sztori, hanem a rekeszizmomat. ilyeneket ne mondj neki "minden este úgy alszom el, hogy a takarót úgy ölelem, mintha Ő lenne az… "nagyon kemeny :D

igy is nevetett a meghivason. kezed labad remeg...Aaaww :D 20 fos ceg vezetoje. szerintem ez inkabb vmi tinilany lazalma. bocsi.

2014. júl. 22. 15:50
 24/30 anonim ***** válasza:
66%

"Ő az egyik asszisztensem a cégnél"

Ez sajnos nem jó. Ha kapcsolatotok lesz, akkor neki egy másik munkahely kellene.

Egyébként mondd el neki.

2014. júl. 22. 15:59
 25/30 A kérdező kommentje:

Lehetsz troll, nem gond.

Pár hónappal ezelőtt én is jót mosolyogtam volna, ha valaki azt mondja, hogy szenvedni fogok egy nő miatt.

2014. júl. 22. 16:00
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

A szoros baráti körömben is volt ilyenre példa: főnök jött össze a beosztottjával. Azóta házasok és van egy babájuk is. :)

Nem kell bántani a kérdezőt, csak azért, mert előtört a romantikus oldala. :) Jobb egy ilyen ffi, mint egy tuskó.

2014. júl. 22. 16:30
 27/30 anonim ***** válasza:
67%

"úgy ölelem, mintha Ő lenne az… "nagyon kemeny :D "

Leszel még Te is szerelmes, és ez a mondat inkább fog szenvedésbe hajlani, mint megnevettetni.

Legalábbis én kívánom neked, hogy értelmet nyerjenek ezek a szavak számodra is, mert akkor tudni fogod hogy kivel akarod leélni az életed.

Sokunk számára voltak az ilyen mondatok viccesek egy ideig, aztán megtudtuk, hogy mi is ez valójában. A kérdező is ismerkedik még az érzéssel.

2014. júl. 22. 16:34
 28/30 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Eszedbe ne jusson elsőre kiönteni neki a szíved! Barátkozzatok, aztán utána meglátod. A férfiakkal amúgy is az a baj, hogy a testi vonzalmat gyakran összekeverik a szerelemmel. Ne légy ilyen szívlovag, senki nem kíváncsi első randin arra, hogy "veled képzelem el az életem". Érted, mi van ha fél év múlva már mégse?

De persze lehet, hogy együtt élitek le az életeteket, nem arról van szó, csak ne első vacsin oszd meg vele eme elképzelésedet.

2014. júl. 22. 19:17
 29/30 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Kérlek írd le, hogy mire jutottatok! Engem nagyon érdekel a folytatás, azok után amiket itt írtál. :-)

2014. aug. 25. 22:51
 30/30 A kérdező kommentje:

Kedves 29-es válaszoló!

Túl vagyunk jó pár ebéden, több napi telefonbeszélgetésen és az első randin is! A mostani hétvégét töltöttük együtt, a Zotter csokimúzeumot jártuk be Ausztriában. Sokkal közelebb enged már magához, mint 1 hónappal ezelőtt. Megőrülök Érte. :))

2014. aug. 26. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!