Hogy éreznéd magad, ha a kedvesed a szüleidet szidja?
Figyelt kérdés
Sokat veszekszünk a szüleimmel, szinte cselédként kezelnek. Minden apró dologért hazahívnak. Előre be kell jelentenem, hogy hova megyünk, meddig leszünk ott és hogy ki lesz kapcsolva a telefonom. Minden este, akár vacsora közben is, kiabálnak, hogy vigyem le a kutyát.
Emiatt a kedvesem sokszor mond rosszakat rájuk, persze nem előttük. Azért rosszul esik, mert nem mindig a szüleim a hibások, ha összeveszünk.
2010. jan. 9. 17:53
1/5 anonim válasza:
Apámról én se sok jót tudok mondani, szóval nem lepne meg, anyu is néha megkapja a véleményemet, ha túlzásba viszi az ugrálást és mártírnak tünteti fel magát, nem akarom, hogy beteg legyen, mástól nem fogadja el, tőlem igen, de ha más nekem elmondja a véleményét, igazat adok, hogy tényleg rossz, amit anyu csinál, csak vele nem lehet akárhogy, mert volt már orvosi kezelés alatt, és a nem megfelelő hozzáállás miatt visszakerülhetne, az meg senkinek nem hiányzik.
2/5 anonim válasza:
én szeretem anyumat, jóban vagyunk. ha a párom bármi rosszat szól rá, azonnal üvöltök vele. sztem jogosan. egyébként nem használ durva szavakat, de annyira szeretem anyukámat, hogy már kis hülyeségek miatt is ugrok, ha róla van szó.
3/5 anonim válasza:
Talán szeret téged,és bántja h a szüleid így viselkednek veled.Erre nem gondoltál?
4/5 anonim válasza:
A saját szüleidet te szidhatod, a párod nem. A párunk szüleit sosem szidjuk, még akkor sem ha igazunk lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
Engem is bánt, ahogyan ők viselkednek velem, még sem szólok egy rossz szót sem.
2010. jan. 10. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!