Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éreznéd magad, ha a...

Hogy éreznéd magad, ha a kedvesed a szüleidet szidja?

Figyelt kérdés

Sokat veszekszünk a szüleimmel, szinte cselédként kezelnek. Minden apró dologért hazahívnak. Előre be kell jelentenem, hogy hova megyünk, meddig leszünk ott és hogy ki lesz kapcsolva a telefonom. Minden este, akár vacsora közben is, kiabálnak, hogy vigyem le a kutyát.

Emiatt a kedvesem sokszor mond rosszakat rájuk, persze nem előttük. Azért rosszul esik, mert nem mindig a szüleim a hibások, ha összeveszünk.

2010. jan. 9. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Apámról én se sok jót tudok mondani, szóval nem lepne meg, anyu is néha megkapja a véleményemet, ha túlzásba viszi az ugrálást és mártírnak tünteti fel magát, nem akarom, hogy beteg legyen, mástól nem fogadja el, tőlem igen, de ha más nekem elmondja a véleményét, igazat adok, hogy tényleg rossz, amit anyu csinál, csak vele nem lehet akárhogy, mert volt már orvosi kezelés alatt, és a nem megfelelő hozzáállás miatt visszakerülhetne, az meg senkinek nem hiányzik.
2010. jan. 9. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
én szeretem anyumat, jóban vagyunk. ha a párom bármi rosszat szól rá, azonnal üvöltök vele. sztem jogosan. egyébként nem használ durva szavakat, de annyira szeretem anyukámat, hogy már kis hülyeségek miatt is ugrok, ha róla van szó.
2010. jan. 9. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán szeret téged,és bántja h a szüleid így viselkednek veled.Erre nem gondoltál?
2010. jan. 9. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
A saját szüleidet te szidhatod, a párod nem. A párunk szüleit sosem szidjuk, még akkor sem ha igazunk lenne.
2010. jan. 9. 22:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Engem is bánt, ahogyan ők viselkednek velem, még sem szólok egy rossz szót sem.
2010. jan. 10. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!