Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már szar, pocsék szülinap...

Volt már szar, pocsék szülinapotok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 15:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

3-án voltam 21. Soha senki nem foglalkozik vele. Még a páromtól se kaptam soha egy tortát. :(

Most sem volt ez másként.

Nem az ajándék, hanem maga az, hogy mennyit gondolnak rólam, ez mutatja hogy nem sokat.

Mindig elkeseedett és magányos vagyok azon a napon.

21/L

2010. jan. 9. 15:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

15:34

Isten éltessen, így ismeretlenül is:))

nekem pár éve egyik szülinapom sem nagy szám. az ajándékomat egybekapom a karácsonyival (dec. 16-án születtem), meg amúgy is sokan elfelejtik. az ember felnőttként már másképp éli meg a szülinapokat, nem fogadja akkora lelkesedéssel, mint gyerekként.

24 N

2010. jan. 9. 15:39
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Általában azok nagyon rosszak,amiket nagyon várok:(

Pl.18.,20.25.

3 nap múlva leszek 30,remélem lesz végre egy szuper!

2010. jan. 9. 15:50
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is boldog szülinapot !!

Igen volt már h nem ugy jött össze, söt, minél idösebb vagyok nem is érdekes a dolog senkinek, vannak gyerekek , már a karácsony is csak nekik szol mert nekik vannak ajándékok, mi párommal 41/l csak vagyunk, .

2010. jan. 9. 15:51
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Isten éltessen, de nem vagy ezzel egyedül, én se kapok már semmit évek óta, meg fel se köszöntenek :) F/26
2010. jan. 9. 15:51
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Vagyis egyszer csalódott voltam kicsit, de ennyi. Viszont ez mindenképp rajtunk múlik, és a barátainkon, jól kell tudni választani :)
2010. jan. 9. 15:53
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
volt :S
2010. jan. 9. 15:54
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Aki írták hogy ma van a szülinapjuk, azoknak:

BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D

Amúgy nekem csak részban volt szar szülinapom

az előtte való nap a suliban többször említettem, hogy a kövi nap lesz a szülinapom, és ők is mondták, h tök jó ajándékot találtak nekem erre a szülinapomon még annyit sem tudtak kinyögni, h isten éltessen. aztán amikor 1nappal késóbb rájöttek h elfelejtették a szülinapomat, még akkor sem mondak semmit, és tovább bukóskodtak velem...

2010. jan. 9. 15:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt, anyósom nagy beteg volt már akkor, a férjem közölte is velem, hogy rosszkor van a szülinapom (30.)3 nap múlva meg is halt.
2010. jan. 9. 16:04
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én írtam,h pont a 20.Engem annyira nem érdekel már ez a szülinap dolog,mint régen,csak az esett rosszul,h a legközelebbi családtagom magasról tett az egészre,szóval berúgott(nem a szülinapomon,hanem még előtte reggel),csak azt sajnálom,h így maradt "emlékezetes" ez az egész,h részéről az én irányomba a tisztelet egy nulla...
2010. jan. 9. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!