Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már szar, pocsék szülinap...

Volt már szar, pocsék szülinapotok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 15:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
volt
2010. jan. 9. 15:25
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos. :( Illetve akkor nem is tartottam meg. Szülinapom előtt egy héttel meghalt a nagypapám. :(
2010. jan. 9. 15:25
 3/31 anonim ***** válasza:
84%

Miért, a szülinap miért lenne annyira különleges? Csak egy nap, mint a többi, megtörténhetnek rossz dolgok is, jó dolgok is.

Jó szokott lenni, mert általában felköszöntenek, kedvesek veled. De ez nem törvényszerű. Nekem nem nagy szám ez az egész dolog.

2010. jan. 9. 15:27
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor 17 éves lettem, akkor minden összejött.
2010. jan. 9. 15:28
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt.pont a 20.
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Volt már régebben.

De egyébként ma is az van. A családom tagjai egyelőre még csak fel sem köszöntöttek. Lehet, hogy elfelejtették :(

7/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az utóbbi években valahogy csak ilyen jutott...A legjobb az volt, amikor apámék meghívtak ebédre, hogy megfőzik a kedvencemet meg minden és nem voltak ott :D Ennél még azt is jobban fogadom (sőt, tkp az nem is érdekel), ha csak simán teljesen elfelejtenek felköszönteni, ahogy pl tavaly. Még egy sms-t se kaptam a kis családomtól. Pedig nincs köztünk konfliktus, vagy bármilyen vita. Bár az igazsághoz hozzá tartozik hogy dec 30án bírtam kibújni, így a karácsony miatt ált feledésbe merülök :) Na mind1, veled mit tettek? :D
2010. jan. 9. 15:29
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyerek korom óta nem volt egy nagy szám. Addig csináltak ilyen kis gyerekzsúrt, akkor az tetszett. Azóta a caládban semmi, sőt volt már olyan is, hogy nem is szóltak semmit, valahogy elfelejtették. Hát, van ilyen!

Tavaly viszont a kollegák nagyon szépen megköszöntetöttek, torta, minden ami kell, kis apró ajándékok, szóval ez nagyon megható volt!

2010. jan. 9. 15:34
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont ma van a szülinapom, volt már jobb is, de nem érzem már különleges napnak, öregszem.

35/N

2010. jan. 9. 15:34
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Édesem,hidd el,hogy minél idősebb leszel annál pocsékabbak lesznek a szülinapok! Már nem arról fog szólni h happy meg minden, hanem arról,h az életnek az egyre nagyobb sűrűjéból fogod kivenni a részedet.Lesznek szép napok jók és rosszak,s ezek nem egy bizonyos naphoz fognak kötődni.Egyébként boldog szülinapot(márha mostanában volt,vagy ma van!)
2010. jan. 9. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!