Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utánajárnál, hogy a férjed...

Utánajárnál, hogy a férjed miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a férjemmel, tehát a lángolás már csak parázslás. Most észrevettem, hogy a neten szerelmes zenéket hallgat és töltöget le. (egyébként nem szokott) Hozzám nem közeledik jobban, mint szokott. Szerintetek szerelmes valakibe? Esetleg lehet is valakije? Gyanakodnátok? Egyébként az itthoni viselkedésében semmi nem változott.
2010. jan. 9. 14:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

vagy csak épp megunta amit eddig hallgatott

énis szoktam hallgatni szerelmes zenéket is,meg szakitosokat is,mégsincs semmi jelentősége

2010. jan. 9. 14:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
ennyi idő után nyudodtan megkérdezheted kedvesen, hogy van e valami gond... szerintem!!!
2010. jan. 9. 14:27
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Egy pasitól ez normális, ha épp elvileg nem szerelmes? Mármint jó lenne, ha szerelmes lenne, de nem másba, hanem belém! :))
2010. jan. 9. 14:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lehet hiányozna neki ami régebben volt köztetek, tehát hogy újra az a nagy szerelem legyen, kérdezz rá szerintem.

17/L

2010. jan. 9. 14:29
 5/19 anonim ***** válasza:
én ugy érzem gyanakodnék
2010. jan. 9. 14:29
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Micsoda fantáziájuk van egyeseknek... Ha letöltené a krumplistészta receptjét, ráfognád, hogy vega lett? :D
2010. jan. 9. 14:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

az utcsó nagy voltxD

szerintem menjetek el egy moziba,és estefele egy étterembe vagy kávézóba és vacsizzatok,vagy igyatok meg egy forrócsokit együtt és így talán felmelegszik a kapcsolat(és nem szó szerint értem:)

2010. jan. 9. 14:35
 8/19 A kérdező kommentje:
Ugye? Egyébként már 3 éve volt egy félrelépése, de megbocsátottam, úgy éreztem egy esély jár, meg hát szerettem. Szeretem most is csak már nem lángolok. Akkor megbeszéltünk mindent és azt gondoltam jó kis lecke volt ez mindenkinek és többet nem fordulhat elő. Ezért félek, hogy most mégis ez lehet. Rá fogok kérdezni, bár miért mondaná meg? Viszont ha lenne valakije, most már elhagynám! Azért gyanakszom, mert sajna a bizalom nem állt 100%-an helyre, bár egyébként minden rendben van, ezt leszámítva. Szóval gyanús!
2010. jan. 9. 14:36
 9/19 anonim ***** válasza:

Hat igen, igy mar mas a dolog, hogy megcsalt egyszer teged! Igy persze hogy utanajarnek, gyanakodnek, hiszen az elso megcsalas ota soha nem biznek mar meg benne.

Az a baj, hogyha elhagyod, lehet hogy a kovetkezo ferfi is megcsal, vagy mas problemak lesznek ott. Talan 1000-bol egy kapcsoalat ami tokeletes, nincs semmi gond.

Ha nincs gyereketek meg, akkor az jo, hiszen azert akkor konnyebben ott tudod hagyni. Bar gondolom felsz is bevallalni neki egy gyereket, hiszen lehet hogy akkor mar tenyleg nyeregben erezne magat teljesen te melletted, es akkor csalna csak meg igazan!

Mennyi idosek vagytok amugy?

2010. jan. 9. 14:43
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egyszer egy pasim, aki egyszer csak két éves kapcsolat után vásárolt egy Tina Turner CD-t, és nekem is azt kellett hallgatnom, miközben utáltam. Tudtommal ő sem szerette különösebben. Rákérdeztem. Mellébeszélt. Egy héttel később kiderült, hogy nem vette hanem kölcsön kapta a nőtől, akivel hallgatták romantikus estéken, miközben én sokszor éjfélig vártam, hogy hazaérjen munkából. Én igenis gyanakodnék.
2010. jan. 9. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!