Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember lennék?

Rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval egy elő sztori.

Páromnak van egy gyereke, exével nagyon nem jönnek ki, de a gyerekkel foglalkozik rendesen.

Szóval az ex csaj gyűlöl engem, folyton szebbnél szebb jelzőkkel illet meg.

Nagy nehezen rávettem a páromat, hogy legyen egy bírósági végzés arról, hogy ők szétmentek, legyen megállapítva a gyerektartás, a láthatás, mert a csaj hol engedte a talit, hol meg nem. Fenyegetőzött össze vissza, hogy nem láthatja.

Párom most munkanélküli, vagyis a jövedelme az 0 hivatalosan, amúgy meg, ha jönnek munkái, akkor 100 körül össze tud szedni.

Keres közben rendes munkát.

Lezajlott a per, de párom belement a csaj által követelt 30 ezres gyerektartás fizetésébe, de nem mindig tudja fizetni. Pláne határidőre.

Nyaralni nem tudunk elmenni, pénzes programokat nem tudunk csinálni, csak ritkán.

Kértem, hogy intézze el, hogy ne kelljen annyit fizetni, mert meg lehet azt oldani, hogy ha van egy kis plusz pénze, akkor ő vásárol valamit a gyereknek.

Erre hőbörgést kapok, elutasítást, haragot, sértődést.

A csaj drogozik, iszik, bulikba jár, ide oda megy, de a gyereket nem mindig viszi magával Gyakaran lepasszolja hol ide, hol oda.

Kezdem a kapcsolatunkat egyre gyengébbnek érezni e miatt... Félek, hogy még hátrébb fogok kerülni a sorban, de nem akarom, hogy tönkre tegye sem a saját, sem a kettőnk életét azzal, hogy hagyja, hogy a csaj kisemmizze.

Rossz ember vagyok, amiért ez problémát vált ki belőlem?

Tudtok valamit javasolni?

Senki szavára nem ad... :/

Köszönöm előlre is!

Egy kétségbeesett leányzó.

2014. júl. 19. 20:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem a gyerektől sajnálom, hanem a drogokra.

A bíróság 15- öt akart megítélni, de belement a 30 ba, mert fenyegetőzött. Rosszindulatú az ex. Persze, jár neki is a buli de nem 7napból 4-5!!

Én elfogadtam, mostanáig. Nem tudom, mi tévő legyek. Ők tele vannak pénzzel, mi nem. Nekünk sokat számítana az a 15 is, ők meg sem éreznék. Ha elmenne a bíróságra, lejjebb vennék, a minimumra. A csaj.meg magára vethet h el lett hagyva, mert a viselkedése nem volt méltó arra, hogy mellette.maradjon. Uralkodni.kezdett más házában.

Nem 15ből szeretnék nyaralni, de egy kis strandolás a párommal kijárna, ha már lyuk nincs.a fenekemen, mert én dolgozok bőven.

2014. júl. 20. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Még egyszer kérdezném,honnan tudod hogy drogozik???
2014. júl. 20. 13:04
 13/14 A kérdező kommentje:

talàlkozztam màrr vele, mikor èpp szìvta, mesèlte is, hogy a mentô jõtt èrte, mert èpp dzsinàztak. Fènykèpeken is jòl làthatò, ahogy nem èppen jòzan.

Lehet tenni amùgy ilyen esetekben nèvtelen bejelentèst?

2014. júl. 20. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,érdeklődd meg,de ha ez tényleg igaz akkor úgy gondolom,hogy névvel is,de meg kellene tenni a szükséges intézkedéseket.Gyerek nem nőhet fel ebben.
2014. júl. 21. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!