Mibaj van? Mit mondjak neki holnap, ha kioktat?
17 éves lány vagyok. És 2 hónapja járok a barátommal, aki 19 éves.
Egy suliba járunk, de délutánonként elmegyünk a közeli plázába 1-2 órára, mert a suliba nem tudunk együtt lenni.
És minden szombaton találkozunk, mert akkor tudunk igazán kikapcsolni együtt, és szórakozni. Nem járok haza éjjel, legkésöbb este 7re itthon vagyok szombaton. Hétköznaponként max4re érek haza.
De apám ma már mondta, hogy holnap beszélgetnünk kell.
Találkozott a sráccal, bírja is, jófejkedik neki... nem drogozik, nem iszik a fiúm.
Nemis bunkó.
De aopm mindenre húzza a száját.
Holnap meg jön a hegyibeszéd... Nemtudom mit mondhatnék neki. Elegem van abból amit csinál. Sosem törödött velem, most ébredt rá, hogy van 1 lánya... és neki semmi sem tetszik. Nekem ciki a fiúm előtt, komolyan.
aranyos arcot vágsz a dologhoz, végighallgatod, szerintem a szexre akarna rátérni, hogy hogy is álltok...
nem kell, hogy cikinek érezd, ez minden ember életében eljön! amúgy lehet, hogy arra kíváncsi milyen komoly a kapcsolat, hiszen nem 13-14éves kislány, hanem felnőtt nő vagy/leszel lassan!
hallgasd meg, borítékold a dolgot, és ha nem tusz mit mondani csak hallgass nagyokat! :-)
Az apák már csak ilyenek, normális ha aggódik, és nem biztos hogy kioktat, lehet csak érdeklődik így hogy komolyodik a dolog.
Ha mégis kioktat hát mond meg, hogy te betartod az ésszerű játékszabályokat.
Igazából ha van realitás érzéke egy 17 éves lánytól többet nem várhat mint amit leírtál.
Azért hagy hogy kibeszélje magát és ha nem muszáj ne hergeld, elmondja és jobban érzi magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!