Titeket nem zavarna, ha a párotok minden nap beszélne facebookon az exnejével?
Van egy közös gyerekük, és megértem, hogy örökre össze fogja kötni őket. De most komolyan minden este másfél órát kell konzultálni a gyerekkel kapcsolatban facebookon?
Nem az zavar, hogy jó viszonyban vannak, tudom hogy ez a gyerek érdeke, de azt már nagyon unom, hogy nem tudunk egy estét sem eltölteni a párommal anélkül, hogy az exével chatelgetne.
Velem van a gond, amiért nem nézem ezt jó szemmel?
nekem is ezt csinálja a párom!
ő még meg is magyarázza nekem, hogy még én tartsam tiszteletben, hogy a volt asszonya, meg gyereke sokat jelent neki, és néha nem is exfeleségnek hívja, hanem "feleségnek"
viszont ő a volt szeretőjével facezik, akinek szintén van kapcsolata, csak állandóan fél, hogy az elhagyja, közben oda-vissza poénkodnak egymással, mér olyan, mintha velünk élne, teht már az, hogy köztünk róla van szó, engem az is irritál.
még jó, hogy 1000 km van köztük, mert mi lenne ha még találkoznának is...én tarthatnám a gyertyát.
jelenleg kezdem azt érezni nyitott kapcsolatban élek, peig van egy gyerekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!