Valentin napra mit szokás adni a párunknak?
20 évesek vagyunk, 6 hónaposak. :-)
Én vagyok a lány :D
Mi nem ünnepeljük elvből a Valentin napot. amerikai importált szarság, hogy a virágboltosoknak nagyobb bevételük legyen.
Azt sem értem meg, miért kell egyáltalán a magyaroknak az angolszász Helloween-t ünnepelni.
Mi moziba is szoktunk menni :) Idén lesz a valentin nap cimű film, szerintem nagyon jó lesz.
A fikázó kommentelőknek pedig annyit, hogy tartsátok tiszteletben ha valaki tartja ezt a napot. A párkapcsolat nem attól lesz jó, hogy az évben egyszer van egy valentin nap, amikor hűűűdeszerelmesnek kell lenni. Ez egy olyan nap, amikor csinálhatod a dolgokat egy kicsit másképp. Nemtudom mit kell ezen hisztizni.. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Lehet ez a nap kicsit más..
Off: Nem értem miért kell általánosítani ennyire! Annyira felbosszant. Kedves válaszoló, aki azt írta, hogy másnap már abortusz stb. Mégis ezt miből gondolja???!!! Talán saját példából indultál ki? Annyira feldühítenek az ilyen válaszok. Semmi köze az abortusznak, meg hogy ki mennyi ideje van együtt a párjával, a Valentin naphoz. Az volt a kérdés, hogy mivel lepjük meg a párunkat. Elég szomorú, ha te semmivel. Vagy ha te nem látod értelmét a Valentin napnak, akkor miért nem lehet azt írni, hogy ti nem szoktátok ajándékozni egymást?! Nem itt az abortuszról, meg hogy mikor jön a szex, mennyi ideje vannak együtt ezekről zagyválni, és általánosítani.És mint látod a kérdező 20 éves, nem 15.
A kérdésre válaszolva, szerintem bármilyen kis apróság megteszi. Nem kellenek nagy dolgok...csak vmi, amivel kifejezed, hogy gondoltál rá ezen a napon, ha már van ilyen. És persze ettől függetlenül, AZ ÉV TÖBBI NAPJÁN, is ki kell mutatni, mielőtt belekötne vki.
16 évesen engem is lenéztek meg a párom. 4 éve együtt vagyunk azóta, szóval... :)))
Én se ünnepelném a Valentin napot, elég sűrűn adok-kapok egy kis figyelmes apróságot, de párom szereti, mint minden ünnepet, ezért miatta ajándéknak meg van tartva. Egy kis romantikus bújás, program, picike ajándék (nagy sajt mániás :)) ). Hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!