Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin napra mit szokás...

Valentin napra mit szokás adni a párunknak?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk, 6 hónaposak. :-)

Én vagyok a lány :D

2010. jan. 8. 11:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%

Mi nem ünnepeljük elvből a Valentin napot. amerikai importált szarság, hogy a virágboltosoknak nagyobb bevételük legyen.

Azt sem értem meg, miért kell egyáltalán a magyaroknak az angolszász Helloween-t ünnepelni.

2010. jan. 8. 13:48
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Mi moziba is szoktunk menni :) Idén lesz a valentin nap cimű film, szerintem nagyon jó lesz.

A fikázó kommentelőknek pedig annyit, hogy tartsátok tiszteletben ha valaki tartja ezt a napot. A párkapcsolat nem attól lesz jó, hogy az évben egyszer van egy valentin nap, amikor hűűűdeszerelmesnek kell lenni. Ez egy olyan nap, amikor csinálhatod a dolgokat egy kicsit másképp. Nemtudom mit kell ezen hisztizni.. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Lehet ez a nap kicsit más..

2010. jan. 8. 13:58
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

Off: Nem értem miért kell általánosítani ennyire! Annyira felbosszant. Kedves válaszoló, aki azt írta, hogy másnap már abortusz stb. Mégis ezt miből gondolja???!!! Talán saját példából indultál ki? Annyira feldühítenek az ilyen válaszok. Semmi köze az abortusznak, meg hogy ki mennyi ideje van együtt a párjával, a Valentin naphoz. Az volt a kérdés, hogy mivel lepjük meg a párunkat. Elég szomorú, ha te semmivel. Vagy ha te nem látod értelmét a Valentin napnak, akkor miért nem lehet azt írni, hogy ti nem szoktátok ajándékozni egymást?! Nem itt az abortuszról, meg hogy mikor jön a szex, mennyi ideje vannak együtt ezekről zagyválni, és általánosítani.És mint látod a kérdező 20 éves, nem 15.

A kérdésre válaszolva, szerintem bármilyen kis apróság megteszi. Nem kellenek nagy dolgok...csak vmi, amivel kifejezed, hogy gondoltál rá ezen a napon, ha már van ilyen. És persze ettől függetlenül, AZ ÉV TÖBBI NAPJÁN, is ki kell mutatni, mielőtt belekötne vki.

2010. jan. 8. 14:10
 24/26 anonim válasza:
100%
Én akkor születtem! De én a szülinapomat szoktam tartani. Mi sem tartjuk a párommal :) De egyébként megértem a kérdezőt is, mert az előző kapcsolatomban mi is tartottuk. A képkeret az szerintem jó, de akár egy gyertyafényes vacsit is el tudok képzelni. Ahol csak ti vagytok ketten, és tudok romantikázni is :) De legyél ötletes, és egyedi,kreatív, szerintem az sokkal jobb, mint egy "tucatáru". :)
2010. jan. 8. 14:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ünnepek pont azért jók,mert megtörik a hétköznapot,lehet rá készülni,kicsit minden más.De a hétköznapokat is fel lehet dobni apróságokkal,szerintem sokan meg is teszik.Mi is.Ettől függetlenül minden ünnepet szeretek,a Valentin napot is.Ez egy szép ünnep,a szerelmeseké.Természetesen tiszteletreméltó,ha egy pár már évek óta együtt van pl. az itt leírt 2 év,de ők is kezdték valahol.2 hónappal,fél évvel stb. Nem tudjuk és ők sem,hogy ez a kapcsolat eltart-e majd 5 évig is.Lehet.Addig miért ne ünnepelhetnék meg,hogy egymásra találtak és szeretik a másikat.A giccsnek pedig akkor van értelme,ha az valakinek örömet okoz. A fényképes ötletek mindig nagyon jók,mert személyre szólóak,rólatok szól.Rengeteg ilyen dolgot lehet ma már készíttetni vagy saját kezüleg készíteni.A sütés is egy nagyon szép ajándék. :) Mi a párommal nem adunk tárgyat egymásnak,hanem elmegyünk vacsorázni a kedvenc helyünkre.Utána pedig vár bennünket egy üveg bor és egy jó film. Mi ezzel ünnepeljük meg ezt a napot,ami kicsit feldobja a hétköznapkat és hamarosan megünnepeljük az évfordulónkat is.Aztán jönnek a szülinapok és névnapok,húsvét és karácsony.Ezek is fontosak és nem baj,ha belőlünk élnek meg a virágárusok,mert minden ilyen nap emlék,nekünk!
2010. jan. 8. 15:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen engem is lenéztek meg a párom. 4 éve együtt vagyunk azóta, szóval... :)))

Én se ünnepelném a Valentin napot, elég sűrűn adok-kapok egy kis figyelmes apróságot, de párom szereti, mint minden ünnepet, ezért miatta ajándéknak meg van tartva. Egy kis romantikus bújás, program, picike ajándék (nagy sajt mániás :)) ). Hajrá. :)

2010. jan. 9. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!