Valentin napra mit szokás adni a párunknak?
20 évesek vagyunk, 6 hónaposak. :-)
Én vagyok a lány :D
Szerintem ne csak Valentin napkor,szülinapkor,stb adakozzatok egymásnak,a párotoknak éreznie kell a törődést,a szeretetet az év minden napján.
De valami apróságot,szívecske formájút.
Meg ez a 3 hónapja 4 hónapja 6 hónapja vagyunk együtt....jézusom! majd ha már legalább 2 éve vagytok együtt,akkor érdemes így áradozni a valentin napról.
Ezek a tini lamour-ok nem tartanak sokáig.
Éppen ez az, hogy a tinikből, 10 napos, 2 hónapos szerelmekből élnek a giccs árusítók valentin napkor.
Bőven elég egy csoki vagy egy virág. A fénykép ötletes.
Ha az ötperces tini love megér egy Szamos marcipánt,akkor milyen ajándékot ér meg a 15 év?Na kedves tinik erre válaszoljatok!
Ráadásul a mai tinik összeismerkednek valakivel,másnap már szex van,aztán holnap már nem azt kérdezi,hogy mit vegyen ajándékba,hanem,hogy mennyibe kerül egy abortusz...
Szia
Az a szerelmesek napja ...Ajándékozzuk meg egymást mert szerelmesek vagyunk és olyan nap van???
Én semmi jelentőséget nem tulajdonítok neki,ami közös pl a megismerkedésünk napja akkor valami aprósággal megleptük egymást,de ezt a napot már a hazássági évforduló felváltotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!