Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin napra mit szokás...

Valentin napra mit szokás adni a párunknak?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk, 6 hónaposak. :-)

Én vagyok a lány :D

2010. jan. 8. 11:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Mi nem szoktuk túlspirázni a dolgot, Szamos marcipánszív :) Azt mindketten nagyon szeretjük és olyan valentinos is.
2010. jan. 8. 11:32
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Valamilyen finom csoki. Lehet akár szivecskés is.
2010. jan. 8. 11:34
 3/26 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ne csak Valentin napkor,szülinapkor,stb adakozzatok egymásnak,a párotoknak éreznie kell a törődést,a szeretetet az év minden napján.

De valami apróságot,szívecske formájút.

2010. jan. 8. 11:35
 4/26 anonim ***** válasza:
76%
én veszek egy szép keretet és belerakok egy közös képet, négy hónapja vagyunk együtt:)19l.
2010. jan. 8. 11:45
 5/26 anonim ***** válasza:
52%

Meg ez a 3 hónapja 4 hónapja 6 hónapja vagyunk együtt....jézusom! majd ha már legalább 2 éve vagytok együtt,akkor érdemes így áradozni a valentin napról.

Ezek a tini lamour-ok nem tartanak sokáig.

2010. jan. 8. 11:48
 6/26 anonim ***** válasza:
83%
süthetnél neki szivecske alakú sütit
2010. jan. 8. 11:48
 7/26 anonim ***** válasza:
85%
Én rühellem az ajándékozást. Komolyan, engem idegesít a felesleges pénzköltés, mert tényleg semmi értelme az ég világon. Jó, tény, én is nagyon sóher vagyok, de akkoris...mi értelme? Csak egy nap...
2010. jan. 8. 11:55
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Éppen ez az, hogy a tinikből, 10 napos, 2 hónapos szerelmekből élnek a giccs árusítók valentin napkor.

Bőven elég egy csoki vagy egy virág. A fénykép ötletes.

2010. jan. 8. 11:58
 9/26 anonim ***** válasza:
53%

Ha az ötperces tini love megér egy Szamos marcipánt,akkor milyen ajándékot ér meg a 15 év?Na kedves tinik erre válaszoljatok!

Ráadásul a mai tinik összeismerkednek valakivel,másnap már szex van,aztán holnap már nem azt kérdezi,hogy mit vegyen ajándékba,hanem,hogy mennyibe kerül egy abortusz...

2010. jan. 8. 12:05
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az a szerelmesek napja ...Ajándékozzuk meg egymást mert szerelmesek vagyunk és olyan nap van???

Én semmi jelentőséget nem tulajdonítok neki,ami közös pl a megismerkedésünk napja akkor valami aprósággal megleptük egymást,de ezt a napot már a hazássági évforduló felváltotta.

2010. jan. 8. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!