Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin napra mit szokás...

Valentin napra mit szokás adni a párunknak?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk, 6 hónaposak. :-)

Én vagyok a lány :D

2010. jan. 8. 11:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

én főzök vmi fincsit,szex,és együtt vagyunk

mondjuk ez minden nap ilyen majdnem

nem sok értelmét látom,3 éve együtt vagyunk,de direktbe mondtam,hogy ilyenkor nem kell semmi,ha annyira meg akar lepni,akkor azt tegye egy átlagos szerda délután,ne olyankor amikor ezresért adják a gagyi kis szivecskét,ami egy honappal később 200 forint...és csak porosodni fog...

2010. jan. 8. 12:23
 12/26 A kérdező kommentje:

Már bocsi de mi komolyak vagyunk... igaz hogy már 6 hónapja együtt vagyunk, semmi szex nem volt köztünk csak is csók ... vannak kivételek, nem minden 20 éves olyan amilyenek a mai 15 évesek bocsika ....... ez általánosítás a részetekről.....................

a normális válaszokat köszönöm

2010. jan. 8. 12:26
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Pénzlehúzás az egész...,miért évközben nem szoktátok egymást kis apróságokkal meglepni??Miért kell ezt túlspirázni?Virágot v. édességet Valentin nap nélkül is veszek alkalomadtán a páromnak..
2010. jan. 8. 12:26
 14/26 A kérdező kommentje:

Mi is veszünk egymásnak évközben is...

mivel még sohanem volt kapcsolatom (neki se) ezért fogalmam sincs hogy hogyan telik egy valentin nap a pároknál.. ezért kérdeztem.

2010. jan. 8. 12:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk akkor született a lányunk(valentín napon):)) Így mindig őt agyuk egymásnak:)))

Ez az "ünnep"már róla szól:))

2010. jan. 8. 12:32
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
Mi 7 évet jártunk eggyütt a férjemmel, minden évben megünnepeltük a Valentin-napot. Lehet, hogy sokak szerint csak pénzköltés, de megvan a maga varázsa is. Jó,ha ilyenkor valamivel meglepjük párunkat, mert biztos nekünk is jól esik ha kapunk tőle egy szál virágot. Az a lényeg, hogy azon a napon (is) megmutassuk neki mennyire szeretjük. Mi azóta összeházasodtunk, tavaly Valentin-napkor pedig egy finom sziv-formájú tortát sütöttem otthon, ami nagy meglepődést váltott ki belőle, nagyon tetszett az ajándék. Persze, este jött a romantikusabb része, de azt mindenkinek a fantáziájára bizom.
2010. jan. 8. 12:41
 17/26 anonim ***** válasza:
46%
PlazmaTV-t, ikszboksz 690-et, valami drága nadrágot, pulóvert, pólót, valami aranyékszert. Ez alap, már 2 hetes kapcsolat után is.
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
Mi nem tartjuk, de szerelmet kifejező ajándék lehet pl. egy kulcstartó, amibe 3D-ben vésik bele a közös fotótokat, vagy csak egy portréképet rólad. Keress rá a gravír expressznél.
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
szerintem bármilyen ajándékot lehet adni, de kell mellé valami szerelmes apróság is. pl. virág a nőknek, szív alakú bonbon, stb.
2010. jan. 8. 12:47
 20/26 anonim ***** válasza:
47%
Mi sosem tartottunk Valentin napot. Semmi értelme. Ez is csak egy hülye divat.
2010. jan. 8. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!