nem sok értelmét látom,3 éve együtt vagyunk,de direktbe mondtam,hogy ilyenkor nem kell semmi,ha annyira meg akar lepni,akkor azt tegye egy átlagos szerda délután,ne olyankor amikor ezresért adják a gagyi kis szivecskét,ami egy honappal később 200 forint...és csak porosodni fog...
2010. jan. 8. 12:23
12/26 A kérdező kommentje:
Már bocsi de mi komolyak vagyunk... igaz hogy már 6 hónapja együtt vagyunk, semmi szex nem volt köztünk csak is csók ... vannak kivételek, nem minden 20 éves olyan amilyenek a mai 15 évesek bocsika ....... ez általánosítás a részetekről.....................
a normális válaszokat köszönöm
2010. jan. 8. 12:26
13/26 anonim válasza:
Pénzlehúzás az egész...,miért évközben nem szoktátok egymást kis apróságokkal meglepni??Miért kell ezt túlspirázni?Virágot v. édességet Valentin nap nélkül is veszek alkalomadtán a páromnak..
2010. jan. 8. 12:26
14/26 A kérdező kommentje:
Mi is veszünk egymásnak évközben is...
mivel még sohanem volt kapcsolatom (neki se) ezért fogalmam sincs hogy hogyan telik egy valentin nap a pároknál.. ezért kérdeztem.
2010. jan. 8. 12:27
15/26 anonim válasza:
Nekünk akkor született a lányunk(valentín napon):)) Így mindig őt agyuk egymásnak:)))
Ez az "ünnep"már róla szól:))
2010. jan. 8. 12:32
16/26 anonim válasza:
Mi 7 évet jártunk eggyütt a férjemmel, minden évben megünnepeltük a Valentin-napot. Lehet, hogy sokak szerint csak pénzköltés, de megvan a maga varázsa is. Jó,ha ilyenkor valamivel meglepjük párunkat, mert biztos nekünk is jól esik ha kapunk tőle egy szál virágot. Az a lényeg, hogy azon a napon (is) megmutassuk neki mennyire szeretjük. Mi azóta összeházasodtunk, tavaly Valentin-napkor pedig egy finom sziv-formájú tortát sütöttem otthon, ami nagy meglepődést váltott ki belőle, nagyon tetszett az ajándék. Persze, este jött a romantikusabb része, de azt mindenkinek a fantáziájára bizom.
2010. jan. 8. 12:41
17/26 anonim válasza:
PlazmaTV-t, ikszboksz 690-et, valami drága nadrágot, pulóvert, pólót, valami aranyékszert. Ez alap, már 2 hetes kapcsolat után is.
18/26 anonim válasza:
Mi nem tartjuk, de szerelmet kifejező ajándék lehet pl. egy kulcstartó, amibe 3D-ben vésik bele a közös fotótokat, vagy csak egy portréképet rólad. Keress rá a gravír expressznél.
19/26 anonim válasza:
szerintem bármilyen ajándékot lehet adni, de kell mellé valami szerelmes apróság is. pl. virág a nőknek, szív alakú bonbon, stb.
2010. jan. 8. 12:47
20/26 anonim válasza:
Mi sosem tartottunk Valentin napot. Semmi értelme. Ez is csak egy hülye divat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!