Ki hogyan éli túl a családon belüli erőszakot?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Sajnos több éve már,hogy a párom többnyire szóban bántalmaz,megaláz, de néha előfordúl az is hogy tettlegessé fajul a dolog.
Van 3 gyerek, egyedül nem tudnánk megélni egy fizetésből albérletben.Segítségem , rokonok nincsenek, nincs hova mennünk.Arra gondoltam,hogy túl kellene ezt élni,de nem tudom hogyan csináljam.Szeretnék olyanoktól tanácsot kapni,akik így élnek..............
2010. jan. 8. 00:42
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos amikor elkezdte az erőszakos viselkedést, akkor már megvoltak a gyerekek!
Természetesen ha már elötte ilyen lett volna, akkor nem szültem volna neki egy felet se!!
De nem azért írtam ki a kérdésemet, hogy megbszéljük melyik ponton hibáztam, hanem azért,mert szeretném ezt túlélni valahogy és sorstársak támogatására lenne szükségem.
Köszönöm mindenkinek.
2010. jan. 10. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!