Már sokszor olvastam ebben a kategóriában, ti egyetértetek ezzel?
Sokszor úgy érvelnek egyesek a (z általában bunkó) válaszuk mellett, hogy a kérdező ne hallgasson az itt válaszolókra, mert:
Itt mindenki elvált/megkeseredett/otthonülő/háziasszony, akinek nincs jobb dolga mint másokat kioktatni stb.
Én speciel egyik sem vagyok. Se elvált, se megkeseredett, sem otthonülő, sem háziasszony.
De egyszer még azt is megkaptam, hogy ősanya vagyok :D nincs is gyerekem :D
Rátok a felsoroltak közül melyik jellemző igaz? Írjátok oda a korotokat is :)
Pl.:
"Én elváltam. 33N"
De véleményt is írhattok.
Épp ma gondoltam ezen én is. (59F)
Feltesz valaki egy kérdést, mert fontos neki, nem tudja...
Nézzétek csak meg: a válaszok többsége arról szól, hogy milyen hülye a kérdező, megérdemli, dögöljön meg.
Nekem négy gyerekem van két nagy, két kicsi, valami terhességi ügyben adtam tanácsot, azt írta a kérdező, később, hogy "köszi csajok". Írtam, nagy vigyorogva, hogy ":) Nem vagyok csaj".
Ez a válasz 20%-ban bizonyult hasznosnak....
Tökmindegy, csak miféle mentalitás lehet ez?
35/N
Férjnél vagyok,gyerek nincs.
Otthonüllő nem vagyok,sem megkeseredett,háziasszony meg végképp nem :)
Ritkán írok ide,ha van időm ,akkor inkább csak olvasgatok itt.
40+no vagyok ferjnel 4 gyerekkel kulfoldon es olyan munkahelyel ahol a varakozast a munka valtja neha egesz nap rohanunk neha 24 ora semmi nem torteni.
Ilyenkor logok a gyik on
Idoeltoltes a sok fizetett ures oraban.
Neha szakmailag is valaszolok de inkabb nem mert itt senki nem hisz nekem
Én amikor elkezdtem olvasni ezt az oldalt, még nem volt gyerekem és férjnél sem voltam. Azóta megházasodtam és lett egy gyerekem. Gyerek előtt és után is megkapom ugyanazokat a beszólásokat, pl. hogy elkeseredett elvált pi*a vagyok:)
Még sosem váltam.
Amúgy nekem azok a hülyék a kedvenceim, akik azt képzelik hogy ugyanaz a százalék ugyanazt a válaszolót takarja:D Eszükbe se jut, hogy maximum 100 féle százalék létezik, de ezt az oldalt meg jóval többen látogatják.
Még privit is kaptam, h kedves 81%-os miket írtam ide meg oda, és főleg olyan kérdéseket linkelt be, amiket még életemben nem láttam.
Ennél már csak az jobb, amikor az illető személyére próbálnak következtetni. Beképzelik, hogy a családtagjuk v szomszédjuk:D
Meg van aki a saját nevén írogat, egyszer az egyikre, akinek nagyon irritáltak a kérdései, rákerestem és 1 perc alatt megvolt Facebookon, az összes adata, fényképe látható volt ismeretleneknek....
Áhh tudom milyen.
Én sokszor vagyok a gyereknevelés kategóriában, mert érdekel a dolog, hamarosan mi is szeretnénk (mindegy lényegtelen, okosodni járok oda).
Illetve ha van olyan kérdés, ahol véleményt kérnek akkor válaszolok. Én leírtam, hogy hordozni szeretnék (utálom a babakocsi látványát, egy ormótlan, nehéz vacak, sehol sem fér el, kínlódás az egész) és hogy mosható pelenkázni fogok (nem bírom elviselni a tudatot, hogy az így is szétszemetelt világot én is gyerekenként 2 tonna pelenkával gazdagítsam). Erre megkaptam, hogy ősanya vagyok, mert hordozok, és moshatózok. Most erre nem tudok mit írni. Nem írtam, hogy én azt csinálom, csak hogy az a terv. Másrészt nem írtam indokot, mivel nem kértek, de máris ősanya lettem.
Gyerekvállalás, nevelés témakörben tehát a sztereotípia: ősanya, otthonülő, lusta, kövér, beteges szoptatásmániás, kosz és kakifoltos, igénytelen nők.
Családi kapcsolatokban: Eltartott, vagy elvált, unatkozó háziasszonyok, akik a nyomorúságuk miatt mindenkit meg akarnak nyomorítani.
Nice! :)
Én támogatlak, kérdező... az is jellemzi a hozzászólókat, hogy miként gondolkodnak 2 tonna szemét gyártásáról....
Meg hát azért, ugye csak valami giga-profit.
Mi az első kettőnél használtunk textil pelenkát, és papírt meg csak utazás, ilyesmik.
A két kisebbnél azért csak rászoktunk, de hát akkor is helytelen.
"ennyi hülye ember ennyiféle nyomorral tuti nincs a világon :D"
ez volt eddig a legjobb jellemzése a GYIK-nek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!