Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már sokszor olvastam ebben a...

Már sokszor olvastam ebben a kategóriában, ti egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy érvelnek egyesek a (z általában bunkó) válaszuk mellett, hogy a kérdező ne hallgasson az itt válaszolókra, mert:

Itt mindenki elvált/megkeseredett/otthonülő/háziasszony, akinek nincs jobb dolga mint másokat kioktatni stb.

Én speciel egyik sem vagyok. Se elvált, se megkeseredett, sem otthonülő, sem háziasszony.

De egyszer még azt is megkaptam, hogy ősanya vagyok :D nincs is gyerekem :D

Rátok a felsoroltak közül melyik jellemző igaz? Írjátok oda a korotokat is :)

Pl.:

"Én elváltam. 33N"

De véleményt is írhattok.

2014. júl. 13. 11:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Épp ma gondoltam ezen én is. (59F)

Feltesz valaki egy kérdést, mert fontos neki, nem tudja...

Nézzétek csak meg: a válaszok többsége arról szól, hogy milyen hülye a kérdező, megérdemli, dögöljön meg.

Nekem négy gyerekem van két nagy, két kicsi, valami terhességi ügyben adtam tanácsot, azt írta a kérdező, később, hogy "köszi csajok". Írtam, nagy vigyorogva, hogy ":) Nem vagyok csaj".

Ez a válasz 20%-ban bizonyult hasznosnak....

Tökmindegy, csak miféle mentalitás lehet ez?

2014. júl. 13. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:

35/N

Férjnél vagyok,gyerek nincs.

Otthonüllő nem vagyok,sem megkeseredett,háziasszony meg végképp nem :)

Ritkán írok ide,ha van időm ,akkor inkább csak olvasgatok itt.

2014. júl. 13. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban élő, egyetemista, fiatal nő vagyok. 21/N
2014. júl. 13. 16:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. júl. 13. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:

40+no vagyok ferjnel 4 gyerekkel kulfoldon es olyan munkahelyel ahol a varakozast a munka valtja neha egesz nap rohanunk neha 24 ora semmi nem torteni.

Ilyenkor logok a gyik on

Idoeltoltes a sok fizetett ures oraban.

Neha szakmailag is valaszolok de inkabb nem mert itt senki nem hisz nekem

2014. júl. 13. 20:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor elkezdtem olvasni ezt az oldalt, még nem volt gyerekem és férjnél sem voltam. Azóta megházasodtam és lett egy gyerekem. Gyerek előtt és után is megkapom ugyanazokat a beszólásokat, pl. hogy elkeseredett elvált pi*a vagyok:)

Még sosem váltam.

Amúgy nekem azok a hülyék a kedvenceim, akik azt képzelik hogy ugyanaz a százalék ugyanazt a válaszolót takarja:D Eszükbe se jut, hogy maximum 100 féle százalék létezik, de ezt az oldalt meg jóval többen látogatják.

Még privit is kaptam, h kedves 81%-os miket írtam ide meg oda, és főleg olyan kérdéseket linkelt be, amiket még életemben nem láttam.

Ennél már csak az jobb, amikor az illető személyére próbálnak következtetni. Beképzelik, hogy a családtagjuk v szomszédjuk:D

Meg van aki a saját nevén írogat, egyszer az egyikre, akinek nagyon irritáltak a kérdései, rákerestem és 1 perc alatt megvolt Facebookon, az összes adata, fényképe látható volt ismeretleneknek....

2014. júl. 14. 09:53
 17/19 A kérdező kommentje:

Áhh tudom milyen.

Én sokszor vagyok a gyereknevelés kategóriában, mert érdekel a dolog, hamarosan mi is szeretnénk (mindegy lényegtelen, okosodni járok oda).

Illetve ha van olyan kérdés, ahol véleményt kérnek akkor válaszolok. Én leírtam, hogy hordozni szeretnék (utálom a babakocsi látványát, egy ormótlan, nehéz vacak, sehol sem fér el, kínlódás az egész) és hogy mosható pelenkázni fogok (nem bírom elviselni a tudatot, hogy az így is szétszemetelt világot én is gyerekenként 2 tonna pelenkával gazdagítsam). Erre megkaptam, hogy ősanya vagyok, mert hordozok, és moshatózok. Most erre nem tudok mit írni. Nem írtam, hogy én azt csinálom, csak hogy az a terv. Másrészt nem írtam indokot, mivel nem kértek, de máris ősanya lettem.

Gyerekvállalás, nevelés témakörben tehát a sztereotípia: ősanya, otthonülő, lusta, kövér, beteges szoptatásmániás, kosz és kakifoltos, igénytelen nők.

Családi kapcsolatokban: Eltartott, vagy elvált, unatkozó háziasszonyok, akik a nyomorúságuk miatt mindenkit meg akarnak nyomorítani.

Nice! :)

2014. júl. 14. 11:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én támogatlak, kérdező... az is jellemzi a hozzászólókat, hogy miként gondolkodnak 2 tonna szemét gyártásáról....

Meg hát azért, ugye csak valami giga-profit.

Mi az első kettőnél használtunk textil pelenkát, és papírt meg csak utazás, ilyesmik.

A két kisebbnél azért csak rászoktunk, de hát akkor is helytelen.

2014. júl. 14. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"ennyi hülye ember ennyiféle nyomorral tuti nincs a világon :D"

ez volt eddig a legjobb jellemzése a GYIK-nek :D

2014. júl. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!