Ilyen esetben nekünk kötelességünk a férjemmel megoldani a gyerekfelügyeletet?
Figyelt kérdés
Férjemnek van egy kislánya, aki az anyjával él. Úgy lett volna, hogy jövő héten a nagymamájánál van, de ő eltörte a kezét így nincs megoldva a gyerek elhelyezése.
Az anya megkért minket, hogy ezt az 1 hetet oldjuk meg. Kötelességünk ezt megtenni?
2014. júl. 8. 13:51
31/112 A kérdező kommentje:
Nem akarok keresztbe tenni neki.
De igen, így is elég fáradt vagyok, hetek óta nem alszok, nem kell még egy gyerek a nyakamba. Aki szerint meg olyan, mintha ott sem lenne, az nem látott még gyereket.
2014. júl. 8. 14:41
32/112 anonim válasza:
Én csak vigyázni voltam sógorék két gyerekére, mert a szülőknek el kellett menniük (egy 4 hónapos és egy 8 éves). Este lefőzték a nagynak az ebédet, csak a mikróban kellett megmelegíteni. Amíg a kicsit kellett ügyezni, addig a nagy rajzolt, mikor letettem aludni a csöppöt, akkor a naggyal társasoztunk. Mikor felébredt a kicsi, akkor elmentünk sétálni (játszótérre, ahol a nagy örjönghetett, a kicsi meg levegőzött)
33/112 anonim válasza:
Miért ne ehetne egy 8 éves krumplifőzeléket pl.? A menzán is az van. A kicsi eszi a főzeléket, a nagynak meg főzöl mellé egy virslit vagy kap egy tükörtojást. 2 perces pluszmunka.
34/112 anonim válasza:
Nem akarásnak nyögés a vége.
Nincsen lehetetlen csak tehetetlen.
És még sorolhatnám . . .
35/112 anonim válasza:
Kedves Diétázó anyuka! Itt a kérdésedre a neked tetsző válasz. Nem kötelességed vigyázni a gyerekre, na hagyd magad kihasználni, a fréjedet se használja ki a régi felesége, igenis a saját közös gyereketekre kell figyelned, és csakis rá, úgyhogy aludj nyugodtan, anyuka meg oldja meg az életét.
36/112 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy hány gyereket tervezel. Amikor én otthon voltam gyeden a 8 éves húgom hozzánk jött suli után nem napközibe.(apukám új házasságából született, 19 év van köztünk) 12-től volt nálunk, teljesen jól elbírtam velük. Nagyon sokat játszott a kislányommal, már eltelt jó pár év, de imádják egymást még mindig. Ne legyél ilyen, 5 napot kibírsz. Azért egy 8 évessel már lefoglalja magát, sőt még lehet a kicsit is lefoglalná pár órácskára. A férjedet a gyerekével együtt fogadtad el.
38/112 anonim válasza:
Önző nő ide vagy oda, nem neki, hanem a férjének és az exnek kötelessége gondoskodni a gyerekről. Ha ez az új asszonynak macerás, ez van. Neki a saját gyereke az első és legfontosabb, meg a saját kényelme, nem mindenki Mary Poppins típus, ha a férfinak fontos lett volna, hogy olyan nőt vegyen el, aki az első gyerekét is szereti és örül neki,a család természetes elemének tekinti, akkor ilyet vett volna el. Nyilván a kérdező is gáznak érzi a hozzáállását, ezért jött ide írni, és nem mondta meg szemtől -szembe a férjének és a kislány anyjának, hogy az ő nyakára ugyan ne hozzák. Ha férjben lenne tisztelet a neje iránt, előbb megkérdezte volna, hogy jöhet-e, ha nem is ő foglalkozik vele, ha meg szabit akar miatta kivenni, akkor nincs probléma. A saját gyerekére csak '"elpazarolhatja" azt az 5 napot.
39/112 anonim válasza:
A nagymama mindkét kezét eltörte?
40/112 anonim válasza:
Kedves utolsó, annyiban nem értek Veled egyet, hogy akkor olyan férfit kellett volna keresni akinek nincs még gyereke. Mi is elváltunk, de soha olyan még nem volt, hogy ne tudtunk volna megoldani valamit ami a gyermekkel kapcsolatos, beleértve ebbe az exférjem és az én új páromat is. Lehet hogy nekem szerencsém van az új feleséggel, meg a párommal is. Mondjuk számomra ez a normális, nem a kérdező hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!