Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben nekünk kötelessé...

Ilyen esetben nekünk kötelességünk a férjemmel megoldani a gyerekfelügyeletet?

Figyelt kérdés

Férjemnek van egy kislánya, aki az anyjával él. Úgy lett volna, hogy jövő héten a nagymamájánál van, de ő eltörte a kezét így nincs megoldva a gyerek elhelyezése.

Az anya megkért minket, hogy ezt az 1 hetet oldjuk meg. Kötelességünk ezt megtenni?

2014. júl. 8. 13:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
83%
Te hogy vennéd kérdező, ha világossá válna számodra az, hogy a párod nem szereti a gyerekedet?? Ugye?? Te, szerencsétlen..
2014. júl. 8. 17:04
 92/112 anonim ***** válasza:
20%
Mert az hiszi a kerdezö hogy mi nem gondoljuk jol:-)csak a kerdezoo!!!! Jahhh es nem fozok mert dietazok....paron a munka .h eszik..... majd a gyerekednek sem fogsz fozni ?? jo feleseg nem ott kezdodik hogy dietazom.... ezel nem fogod tudni megtartani a parodat!!!ez belsoleg kell szivel lelekel megtartani valakit ami neked nincs !!!
2014. júl. 8. 17:04
 93/112 anonim ***** válasza:
85%
Tudod kérdezú elég furán gondolkodsz, és magyarázod a dolgokat. Szerintem két gyerek ellátása nem akkora probléma (plusz a háztartás) többen túlélték már, gondolom ez jó hír számodra. Csomagban kaptad a férjed, egy gyerekkel. Nálunk is van én gyerekem, meg te gyereked, és én azt gondolom, hogy az a kevés idő, amit a párom fia velünk tölt, az legyen neki jó, igenis kedvezek neki néha a saját gyerekeim rovására is. Soha ilyen eszembe sem jutna, hogy nemet mondjak egy ilyen kérésre, pedig a volt feleséggel mi sem eszünk egymás tenyeréből.
2014. júl. 8. 17:29
 94/112 anonim ***** válasza:
0%
Ha otthon vagy gyeden, mint írtad, akkor most ez miért is probléma??
2014. júl. 8. 18:41
 95/112 anonim ***** válasza:
25%

Megértem, hogy nehéz két gyerekkel egyszerre, de csak 5 napról van szó, és a párod gyerekéről, nem egy idegenről.

Biztos, hogy írták már előttem is, de azzal, hogy olyan pasit választottál, akinek már van egy gyereke, bevállaltad az esetleges rendkívüli helyzeteket is, még ha nem is tetszik. Tudod, a lényeg mindig az apróbetűs részben van.

2014. júl. 8. 18:45
 96/112 anonim ***** válasza:
100%

Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha rendelnél kaját a kislánynak. Eléteszed valamelyik ételfutár heti menüjét, és választhat. Akkor legalább biztosan meg is eszi, amit választott. A bébinek adhatsz üveges bébiételt is, ha nehéz egyszerre figyelni rájuk, a gyümölcsevéshez meg nem kell sok idő.

Ha nagyon nem bírsz a naggyal, leülteted a dvd lejátszó vagy a Youtube elé, és nézhet mesét. (tudom, nem a legjobb elfoglaltság, de ezzel is időt nyersz).

Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

2014. júl. 8. 18:50
 97/112 anonim ***** válasza:
71%

Megjelent a lelki szemeim előtt egy végtelenül önző ri...c akinek még az is fontosabb, hogy diétázik, mint a párja, társa, szerelme gyermeke.

Érdekes módon sokan nem 1 nem 2, de akár 3-4 gyereket nevelnek egyszerre, és akár még fogyókúrázhatnak meg dolgozhatnak is mellette, neked meg 5 napra nehezedre esik toleránsnak, empatikusnak lenni, és segíteni a szeretett(???)férfit, és a gyermeked féltestvérét. Ritka undormány vagy, remélem, megmutatod a férjednek ezt a bejegyzést, és szegény elgondolkodik azon, kivel él együtt.

2014. júl. 8. 18:57
 98/112 anonim ***** válasza:
83%
én is otthon vagyok a 8 hónapos gyerekemmel, és a férjem kishúga aki 11 éves egy egész hétig nálunk nyaralt, mert a suliban szünet van de a szülők dolgoznak. Nekem nagy segítség volt, ráhagyhattam a picit míg a konyhában ténykedtem, eljátszott vele. Nyilván nem hagytam otthon őket kettesben, de ha főztem addig játszottak, vagy például a kislányt is simán meg lehet már kérni h teregessen ki meg apróbb házi munkák, szóval nekem nagyon nagy segítség volt, h itt volt, és sztem a férjed kislánya is tudna neked segíteni. Persze mivel szemmel láthatóan utálod, így úgyse érezné jól magát ott.
2014. júl. 8. 19:16
 99/112 anonim ***** válasza:
63%

Én igazából nem értelek kérdező, vagyis értem azt, hogy miért nem akarod ezt az egészet.

Mert féltékeny vagy a kislányra, az anyjára. Hiába mondod, hogy nem így van, ez biztosan így van, mert ellenkező esetben nem jelentene gondot "áldozatot hozni" miattuk. De neked sem az nem jó, hogy a férjed szabadságot vegyen ki, sem az, hogy te vigyázol a gyerekre.

Tudod, ha igazán kompromisszum-kész lennél, akkor elmondanád (vagy megüzennéd) az ex-feleségnek, hogy küldjön minden nap kaját, mert a lányának már nincs erőd főzni. De lehet nem mernél elé állni, mert gyanítom kiröhögne.

Szóval elég gáz, ahogy gondolkodsz, főleg, hogy a férjed is hasonló véleményen van, mint itt a legtöbben, de te nem látod be, hogy nem jó a nézeted.

2014. júl. 8. 19:30
 100/112 anonim ***** válasza:
69%
A másik dolog meg, hogy kicsit olvasgass utána, az nem egészséges diéta, ha nyert zöldséget és gyümölcsöt eszel össz-vissz. Az nem normális, teljesen fel fog borulni a vitamin- és ásványi anyag háztartásod. Arról nem is beszélve, hogy utána meg vissza is hízod, ha elkezded a "normál, eddigi megszokott étrendet" újra. A gyümölcsben meg amúgy rengeteg cukor van, azt nem is ajánlják már délután enni.
2014. júl. 8. 19:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!