Ilyen esetben nekünk kötelességünk a férjemmel megoldani a gyerekfelügyeletet?
Férjemnek van egy kislánya, aki az anyjával él. Úgy lett volna, hogy jövő héten a nagymamájánál van, de ő eltörte a kezét így nincs megoldva a gyerek elhelyezése.
Az anya megkért minket, hogy ezt az 1 hetet oldjuk meg. Kötelességünk ezt megtenni?
Megértem, hogy nehéz két gyerekkel egyszerre, de csak 5 napról van szó, és a párod gyerekéről, nem egy idegenről.
Biztos, hogy írták már előttem is, de azzal, hogy olyan pasit választottál, akinek már van egy gyereke, bevállaltad az esetleges rendkívüli helyzeteket is, még ha nem is tetszik. Tudod, a lényeg mindig az apróbetűs részben van.
Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha rendelnél kaját a kislánynak. Eléteszed valamelyik ételfutár heti menüjét, és választhat. Akkor legalább biztosan meg is eszi, amit választott. A bébinek adhatsz üveges bébiételt is, ha nehéz egyszerre figyelni rájuk, a gyümölcsevéshez meg nem kell sok idő.
Ha nagyon nem bírsz a naggyal, leülteted a dvd lejátszó vagy a Youtube elé, és nézhet mesét. (tudom, nem a legjobb elfoglaltság, de ezzel is időt nyersz).
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
Megjelent a lelki szemeim előtt egy végtelenül önző ri...c akinek még az is fontosabb, hogy diétázik, mint a párja, társa, szerelme gyermeke.
Érdekes módon sokan nem 1 nem 2, de akár 3-4 gyereket nevelnek egyszerre, és akár még fogyókúrázhatnak meg dolgozhatnak is mellette, neked meg 5 napra nehezedre esik toleránsnak, empatikusnak lenni, és segíteni a szeretett(???)férfit, és a gyermeked féltestvérét. Ritka undormány vagy, remélem, megmutatod a férjednek ezt a bejegyzést, és szegény elgondolkodik azon, kivel él együtt.
Én igazából nem értelek kérdező, vagyis értem azt, hogy miért nem akarod ezt az egészet.
Mert féltékeny vagy a kislányra, az anyjára. Hiába mondod, hogy nem így van, ez biztosan így van, mert ellenkező esetben nem jelentene gondot "áldozatot hozni" miattuk. De neked sem az nem jó, hogy a férjed szabadságot vegyen ki, sem az, hogy te vigyázol a gyerekre.
Tudod, ha igazán kompromisszum-kész lennél, akkor elmondanád (vagy megüzennéd) az ex-feleségnek, hogy küldjön minden nap kaját, mert a lányának már nincs erőd főzni. De lehet nem mernél elé állni, mert gyanítom kiröhögne.
Szóval elég gáz, ahogy gondolkodsz, főleg, hogy a férjed is hasonló véleményen van, mint itt a legtöbben, de te nem látod be, hogy nem jó a nézeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!