Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben nekünk kötelessé...

Ilyen esetben nekünk kötelességünk a férjemmel megoldani a gyerekfelügyeletet?

Figyelt kérdés

Férjemnek van egy kislánya, aki az anyjával él. Úgy lett volna, hogy jövő héten a nagymamájánál van, de ő eltörte a kezét így nincs megoldva a gyerek elhelyezése.

Az anya megkért minket, hogy ezt az 1 hetet oldjuk meg. Kötelességünk ezt megtenni?

2014. júl. 8. 13:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
0%
nyers
2014. júl. 8. 19:39
 102/112 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező álláspontja: "mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter!"
2014. júl. 8. 19:49
 103/112 anonim ***** válasza:
70%

Nem kötelességed vigyázni rá.

Amúgy az úgy nem lenne jó, ha azt az 5 napot felosztanátok a férjed, az anyuka és te közted?

Az anya és az apa is dolgozik, nem fair ha csak az egyiknek kell szabit kivennie, míg a másiknak nem. 2 napot anyuka marad otthon vele, 2 napot apuka, a maradék egyet meg esetleg Te, de ha teljesen ki akarod magad zárni a dologból, akkor 2,5 nap mindkettőnek és meg van oldva.

Sok nő van, akinek más gyerekéhez egyszerűen nincs türelme. De ez így egész jó megoldás lenne ha már mindenképpen szabadságolni kell.

2014. júl. 8. 20:20
 104/112 anonim ***** válasza:
79%
ha te úgyis otthon vagy mi a probléma családon belüól mért nem lehet enyit megtenni?
2014. júl. 8. 20:25
 105/112 anonim ***** válasza:
Szerintem attól is függ, hogy viszonyul hozzád a gyerek. Mert ha mondjuk most lennétek együtt először apa nélkül, az szerintem kicsit sok lenne.
2014. júl. 8. 20:54
 106/112 anonim ***** válasza:
20%

Nem, abszolúte nem!

Tegyétek meg akkor, ha megtehetitek. Senki sem várhatja el a másiktól, hogy ugorjon első szóra, és felborítson mindent. És ha a férjedet ezért kirúgják a munkahelyéről és állástalan lesz? Nyílván anyuka akkor is veri a palávert, hogy kell neki a gyerektartás...

2014. júl. 8. 21:13
 107/112 anonim ***** válasza:
75%

A 25-ik válaszig olvastam, ekkor feladtam az elveimet. Miért nem mondod ki nyíltan, hogy rohadtul nem szeretnéd más nő kölykét az te aranyat kakkantó kicsi cicabogarad közelében? Meg a sajátodéban? (Oké, nem a gyereked tehet róla, hogy egy önző tuskó az anyja. De a más gyereke se tehet róla!)

Kérdező, én soha nem csináltam még olyat, hogy leszólok valakit a feltett kérdés alapján, inkább tanácsot, vagy tapasztalatot szeretek megosztani, de most erőszakot teszek magamon: mekkora egy ostoba lény vagy! Kifogást keresel, minden baj, jaj, 8 éves, és diétázom, és a férjemnek szabadságot kell kivennie(??????), miközben én itthon vagyok a saját gyerekemmel.... felfordult a gyomrom. Komolyan, ez a mélypont.

A gyerekkel van bajod, vagy az anyjával? Ha egyikkel se, akkor vedd tudomásul, hogy rugalmasnak kell lenni, és időnként olyan dolgokat tenni a másik kedvéért, ami neked nem jön jól. Fordítsuk meg a helyzetet, mondjuk 6 év múlva a te gyereked menne a te anyukádhoz(akárkidhez) nyaralni, miközben ti közös nyaralást terveztek a férjeddel. Anyukád (akárkid) hirtelen lemondja. Na ugye, hogy jól esne a gyereked féltestvérének anyukájához lepasszolni a gyerkőcöt, hogy ne kelljen a terveiteket borítani? Legyél már egy kicsit kompromisszumképesebb!

Na. Bocsánat még egyszer. Nem szeretek lehordani senkit, főleg online, főleg úgy, hogy nem látok bele az életébe. De ennyi kifogást csak az hoz fel egy egyszerűen megoldható problémára, aki nem akarja megoldani a problémát. Ezen gondolkozz el.

2014. júl. 9. 14:54
 108/112 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó válaszoló, úgysem fog gondolkozni, majd jól lepontoz...ennyit tud. Véleményt kér, de ha nem azt kapja ami az ő álláspontjával egyezik
2014. júl. 9. 15:26
 109/112 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudtam befejezni, megkergült a gép.Szóval érted, ha nem egyezik a válaszolók véleménye az ő álláspontjával, akkor megy a lepontozás
2014. júl. 9. 15:28
 110/112 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem meg a kislany ott van...es ahogy irta az egyik valaszolo arra az egy hetre tuti elutazott:-)vagy meglata a parja hogy miket irt es latta hogy arad a szeretett belöle elzavarta a francba a kedves kis feleseget:-):-):-)
2014. júl. 9. 21:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!