Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben nekünk kötelessé...

Ilyen esetben nekünk kötelességünk a férjemmel megoldani a gyerekfelügyeletet?

Figyelt kérdés

Férjemnek van egy kislánya, aki az anyjával él. Úgy lett volna, hogy jövő héten a nagymamájánál van, de ő eltörte a kezét így nincs megoldva a gyerek elhelyezése.

Az anya megkért minket, hogy ezt az 1 hetet oldjuk meg. Kötelességünk ezt megtenni?

2014. júl. 8. 13:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
88%
nem kötelessége. Viszont érdemes lenne mindezt a volt feleség és a férjed között letárgyalni.
2014. júl. 8. 14:17
 12/112 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező! Neked természetesen nem kötelességed megoldani a gyerekfelügyeletet, csakúgy mint az édesapának sem, de szerintem teljesíthető lenne az anya kérése.
2014. júl. 8. 14:18
 13/112 A kérdező kommentje:
A volt felesége elintézte annyival hogy itt lesz a gyerek mert én úgyis itthon vagyok gyed-en. Vele nem lehet beszélni.
2014. júl. 8. 14:19
 14/112 anonim ***** válasza:
86%

Te otthon vagy gyeden?

Akkor nem ertem, hogy merult fel benned egyaltalan a kerdes?

Nem kell a ferjednek szabit kivennie, te otthon vagy ugyis. A gyermeked testverere kell vigyazni, ugye menni fog?

2014. júl. 8. 14:21
 15/112 anonim ***** válasza:
90%
De ha otthon vagy gyeden, akkor miért nem lehet Veled a kislány? Gondolom szokott nálatok lenni, ismer Téged. Mi is elváltunk, a férjem barátnője terhes, szerintem, ha ilyen helyzetbe kerülnénk, biztos, hogy segítene szó nélkül. Az anyuka sem tehet róla, hogy ez történt.
2014. júl. 8. 14:22
 16/112 anonim ***** válasza:
86%

Akkor apukának miért kell szabadságot kivenne, ha te otthon vagy?

Ja, mert "ő" gyereke....

2014. júl. 8. 14:22
 17/112 anonim ***** válasza:
83%

"nekünk kötelességünk"

Nem tudom értelmezni a királyi többest. A gyerekkel kapcsolatban az apjának vannak jogai és kötelességei. Neked a más gyerekével kapcsolatban nincsenek sem jogaid, sem kötelességeid. Gondold át a kérdést még egyszer.

2014. júl. 8. 14:23
 18/112 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok, exférjem, természetesen. :)
2014. júl. 8. 14:24
 19/112 anonim ***** válasza:
86%
Nem kötelesség, azonban ha gyeden vagy akkor vigyázhatnál rá, ha másképpen nem tudják megoldani. Tudod, jó viszonyt ésszerű fenntartani. Persze lehet, hogy a felét nem írtad le, hogy esetleg van-e egyéb probléma, sok hasonló kérdésnél később szoktak kiderülni lényeges dolgok....
2014. júl. 8. 14:26
 20/112 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg belehalnál, ha segítenél? Otthon vagy, a férjed kislányáról, a gyereked testvéréről van szó. Nem értem az ilyen embereket.
2014. júl. 8. 14:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!