Volt köztetek olyan, aki idő előtt lelépett otthonról akár lázadásból, vagy viták, bántalmazás miatt?
Figyelt kérdés
meghallgatnám a ti sztorijaitokat is2010. jan. 6. 22:36
11/13 anonim válasza:
Én is leléptem nem egyszer otthonról lázadásból. Már megbántam 1000x, de így alakult. Párom túl idős és anyának nem tettszett és ezért 18 évesen hozzá költöztem. Most 19 vagyok és össze is házasodtunk és van egy fél éves kisfiunk.
12/13 anonim válasza:
18 évesen nagymamához és nagybátyámhoz, mert anyám engem hibáztatott a sorsáért (bántalmazások, lelki terror).
A mamánál derült ki, hogy alkoholisták (tudtam hogy isznak csak nem ennyire). Csöbörből vödörbe! 21 évesen hazaköltöztem (én marha), mert azt hittem anyám megváltozott, majd fél év múlva rájöttem minden a régi. Albérletbe költöztem 2 csajhoz, majd a barátommal szintén albiba és azóta is (7 éve) együtt vagyunk, összeházasodtunk, házat vettünk, rendeztük az életünk és múlt héten született a 2. lányunk.
13/13 anonim válasza:
Gratulálok kedves utolsó.A babához is és ahhoz is h sikerült rendezned az életed.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!