Párom éjeliszekrény fiókjában egy csomó óvszert találtam. Mire gondoljak?
Lehet fel van készülve a váratlan helyzetekre, pl ha esetleg beteg vagy és kimarad a tabi vagy valami.
Miért nem tőle kérdezed?
Hát, ha van egy kis süsid, magadtól is tartanál óvszert, hiszen a fogamzásgátló hatását antibiotikum gyengíti, ha hány, hasmenésed van, úgyszintén kell a kiegészítő védekezés. Meg akkor is, ha elfelejtesz egy szemet.
Ha annyira hülye a párod, hogy megcsal, és oda "rejti" a cuccot, akkor ne sajnáld :D
Én is anális szexre gondoltam. :) Én azt csinálnám, hogy felpakolnám a cuccokat a fiók tetejére, aztán várnám a következményeket. Vagy csak simán elmondanám a szitut, hogy beraktam az óráját a fiókba, viszont találtam jó pár óvszert, és egy síkosítót benne. Megmaradt előzőleg Drágám, vagy egyéb célokra kívánod felhasználni?
De az is lehetséges, hogy az óvszer biztonságot nyújt, - így logikusan a törékeny , vagy értékesebb tárgyak ( mint az óra ) miatt tette be a fiókba az óvszereket, hogy megvédje a tárgyakat a balesetektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!