Ma van a szülinapom, és alig "birtak" felköszönteni a családtagjaim, ez normális?
Boldog szülinapot!
Hát ez elég szégyen, hogy egy 13 éves "gyerek" szülinapját elfelejtik. Egy 60 éves szülinapját elfelejteni megérthető, de ezt. Nálunk úgy szokott lenni, hogy még reggel felköszüntjük az ünneoeltet akkor is, ha későbbre meglepit tervezünk. Nekem a 13. szülinapomon nagyon rosszul esett, hogy apukám 50. születésnapjára anyától és a tesómtól egy méregdrága karórát és könyveket kapott, de nekem nem vettek semmit a másféé hónnapal későbbi szülinapomra. :( Meg tudlak érteni. Remélem, hogy legalább a barátaid és a többi rokonod gondol(t) rád. Az apukámnak is ma van a szülinapja. 51 éves. Még egyszer boldog születésnapot!
Boldog szülinapot.
Nem normális :( nem tudom miért fordulhatott elő. A családtagjaid szülinapját is elfelejtik?
BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT!
Nálam is valahogy így telt a 13. szülinapom. Minden órán dolgozatot írtam, kaptam vagy 3db 1-est, mert a fiúk ordibáltak, mindenki kiabált velem, még a szüleim és a "legjobb" barátnőm is. Ezenkívül egész éjszaka bőgtem és még csak annyit sem mondtak, hogy nyikk, pedig mondtam anyumnak, hogy mivel ma van a szülinapom, a kedvenc kajámat csinálja meg (nálunk ez a szokás). Persze nem kaptam kedvenc kaját, egy rohadt boldog szülinapot, ajándékot és még a legjobb barátnőmet is elvesztettem. Azóta én se köszöntöm fel őket. Ők persze fel vannak háborodva, hogy micsoda dolog elfelejteni őket. Remélem neked azért jobban telik a születésnapod. 14/L
Nagyon Boldog Szülinapot!
Ne aggódj Biztosan nagyon szeretnek a szüleid !Szerintem csak nem voltak tisztába azzal,hogy hanyadika van ma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!