Apukámra rájár a rúd. Ismertek olyat, aki hasonló helyzetben van?
2007 nyarán elcsúszott, eltörte a lábát. Nyílt törés, 6 műtéte volt, azóta sem jött rendbe a lába. Hétfőn ismét elcsúszott, eltört 3 csigolyája. Nagyon kevesen múlt, hogy nem bénult le. Anyuval arra gondolunk, hogy a volt felesége "átkozta el".
Amikor apu a volt feleségével élt, a nő megcsalta, hónapokon át. Amikor apu rájött, azonnal beadta a válást. Persze a nő nem akart válni, hisz apu akkor jól keresett, főzött, takarított. Aztán végül is elváltak, és a nőnek több szeretője is volt, de mindig is vissza akarta hódítani aput. Persze ő közben megismerkedett anyuval (aki szintén elvált nő volt, egy kislánnyal). Összeházasodtak, megszülettem én. Apu exfelesége utálja az egész családunkat. Sokszor eszünkbe jut, hogy ő átkozott meg minket. Persze ez ugye majdhogynem lehetetlen. Csak mégis furcsa, hogy 17 évig boldogan éltek anyuval, aztán az utóbbi 2 és fél évben mennyi balesete van. :(
56. Persze 125 kg. :S
Ezt az átkos dolgot én sem gondoltam halálosan komolyan. :)
2007ben volt a balesete. Nem akkor lett 125 kg, hanem kb 1990 óta ilyen nagy darab. Előtte is esett már el, részegen. Semmi baja nem volt.
Mikor a lábát törte el, nem ivott egy kortyot sem, és hétfőn sem az ital miatt esett el.
17 év után volt apunak, a fiának és az exfeleségének egy komoly vitája. (Gyerektartás ügyben. 22 éves volt akkor a "bátyám", fél éve nem járt be az iskolába, dolgozott. Így apu megszüntette a gy.tartást. És emiatt volt a vita Rá kb 1 hónapra volt a lábtörés.)
Ebből gondolom, hogy erre nincs "logikus magyarázat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!