Miért csinálják ezt? Egyszerűen nem értem.
Ma bejelentettem, hogy holnap megyek a keresztlányomhoz.De ezt már multhéten is mondtam.Meszelünk itthon igaz. Anyám rögtön leorditott, hogy nem megyek sehova, munka van itthon. Megértem, hogy munka van, de délutánig csak ül,apum haza jön munkábol, akkor kezd neki dolgozni.Sokat segitek, azzal jött apum, hogy engem semmi nem érdekel, csak hogy minden meg legyen.Könyörgöm, nem engedi anyám, hogy meszeljek, pedig én akartam, akár mit akarok segiteni, azt nem lehet, mert nem tudod meg bla...szegőt meszelhettem csak.Felmosni sem kell, mert most lesz majd letéve a plavajuca.Segitek, meg akarok is, hányszor mondom, hogy csinááljam már és NEM.De ha valami van, akkor munka van.Nem egy kérdést tettem már fel szülőkkel kapcsolatban.
Könnyebb hogy ide kiírtam.
18/L
Arra gondoltál már, az is lehet a baj, hogy a szüleid nem akarják, hogy felnőj? Lehet, nem tudnak mit kezdeni ezzel, hogy nem vagy már az ő pici lányuk, és már soha nem is leszel többé, tehát amit elszalasztottak korábban, azt már nem tudják bepótolni.
Ez nem egy ritka eset, egy lennétek a sokból.
És persze az is esélyes, hogy egyszerűen a szüleid szeretnek így élni. Mindig kell valaki, akit lehet lenyomni, hibáztatni. Érdekes lenne tudni, hogy amikor nem vagy ott, akkor egymással is ezt játsszák? Ha igen, akkor ez sem egyedi eset. Sőt.
Ui.: Ha könnyebb attól, hogy ide kiírod, az jó. Mert ide írni egyszerű. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!