Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt? Egyszerűe...

Miért csinálják ezt? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Ma bejelentettem, hogy holnap megyek a keresztlányomhoz.De ezt már multhéten is mondtam.Meszelünk itthon igaz. Anyám rögtön leorditott, hogy nem megyek sehova, munka van itthon. Megértem, hogy munka van, de délutánig csak ül,apum haza jön munkábol, akkor kezd neki dolgozni.Sokat segitek, azzal jött apum, hogy engem semmi nem érdekel, csak hogy minden meg legyen.Könyörgöm, nem engedi anyám, hogy meszeljek, pedig én akartam, akár mit akarok segiteni, azt nem lehet, mert nem tudod meg bla...szegőt meszelhettem csak.Felmosni sem kell, mert most lesz majd letéve a plavajuca.Segitek, meg akarok is, hányszor mondom, hogy csinááljam már és NEM.De ha valami van, akkor munka van.Nem egy kérdést tettem már fel szülőkkel kapcsolatban.

Könnyebb hogy ide kiírtam.

18/L

2010. jan. 6. 14:28
 1/10 A kérdező kommentje:
És ilyenkor már elmegy a kedvem mindentől.Látni sem akarom őket, mert ilyenkor csak....áá, beszélni nem lehet velük.
2010. jan. 6. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Legalább tudod milyen nem szeretnél majd lenni.
2010. jan. 6. 14:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát ilyen biztos nem."felnőtt" vagyok, nem értem miért nem engednek dolgokat, főzni sem engednek.Nem tudom honnan fogom "megtanulni" a dolgokat.De már nagyon elegem van belőlük, mikor ilyenek.
2010. jan. 6. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondoltál már, az is lehet a baj, hogy a szüleid nem akarják, hogy felnőj? Lehet, nem tudnak mit kezdeni ezzel, hogy nem vagy már az ő pici lányuk, és már soha nem is leszel többé, tehát amit elszalasztottak korábban, azt már nem tudják bepótolni.

Ez nem egy ritka eset, egy lennétek a sokból.

És persze az is esélyes, hogy egyszerűen a szüleid szeretnek így élni. Mindig kell valaki, akit lehet lenyomni, hibáztatni. Érdekes lenne tudni, hogy amikor nem vagy ott, akkor egymással is ezt játsszák? Ha igen, akkor ez sem egyedi eset. Sőt.

Ui.: Ha könnyebb attól, hogy ide kiírod, az jó. Mert ide írni egyszerű. ;)

2010. jan. 6. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondja, hogy munka van, kérdezd meg, hogy hol? És, ha azt mondja, a meszelés, akkor mondd neki, hogy te akarod csinálni. Ha nem engedi, kérdezd meg, hogy akkor hol az a munka, ami miatt nem mehetsz el? Nincs valaki nagynéni, vagy hasonló, aki rá tudná venni anyudat, hogy hadd csinálj valami olyat, amiből tanulhatsz? Főzés, ilyesmi.
2010. jan. 6. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a szüleidnek nehéz gyerekkora volt és ezt az elnyomást most rajtad "próbálgatják",de nézd a jó oldalát: tanulsz ebből,te nem leszel ilyen.
2010. jan. 6. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
az én anyám is ilyen.ezt se tudod azt se tudod. Miért nem csinálod?Minek csinálod,nem is tudod hogy kell? Ki tud ezen kiigazodni. Én már elköltöztem,mindenre saját magam jöttem rá. Sok sikert
2010. jan. 6. 15:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Itt is az lesz, el fogok menni.Sok a veszekedés, néha már rossz itthon.Sógornőm szokta neki mondani, hogy hadd csinálja, igy fogja megtanulni, de nem és nem.Itt a gyerekkorral voltak gondok..anyám sokat hajtogatja nekem,hogy nagyanyád sem engedte ezt meg azt :(( és most is segitek, de csak a legaprobb dolgot engedték.És majd holnap az lesz, hogy én semmit nem csináltam/csinálok. :(
2010. jan. 6. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez rossz lehet, de a veszekedéshez mindig két fél kell. Tehát, ha nem veszed fel, nem szólsz vissza, elkerülöd a veszekedést, akkor nem nagyon tudnak veled mit tenni. Azt kívánom, lélekben legyél elég erős ehhez! :)
2010. jan. 6. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha csak ülsz melletük, mondogasd időnként, hogy ezért aztán tényleg fontos maradnod.
2010. jan. 7. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!