Jogosan vagyok kiakadva?
Ma iszonyatosan mérges lettem. Párom szüleivel lakunk együtt, még mindketten tanulunk, párom most végez majd fősulin. Reggel arra ébredtünk, hogy üvölt a tv. Oké, párom átment, mondta az apjának, halkítsa le. Utána felkeltünk, és neki kezdtünk volna tanulni a vizsgákra, én holnap, párom holnap után vizsgázik, egy olyan tárgyból, ahol 100 emberből 95 megbukik, a többi 5 kettes. Párom erre tanul 2 napja, mert a tanár már 2x meghúzta, hogy tőle többet várna, nem kettest, ezért megbuktatja. Párom apja meg elkezdte mondani, hogy neki nincs kedve bemenni a városba befizetni a számlát, mert ő kvadozni akar inkább. Párom közölte, hogy ő tanul, mert nem akar még egy évet lehúzni a fősulin, meg én is tanulok, mivel k.urva nehéz vizsga lesz holnap.
Oké, apja bement. Hazaért este fél 8 felé, elkezdte mondani, hogy nincs víz itthon. Közben ő volt kocsival, vehetett volna vizet. Ez a 2. alkalom, hogy elfelejtette. Igen, mi is vehetnénk, nekem holnap szándékomban áll, csak nem tudom, hogy x karton vizet hogy cipelek haza buszon... kocsival neki könnyebb lett volna.
Most is tanul még párom, az apja meg elkezdte megint mondani, hogy menjen le a kazánba. Párom mondta, hogy nézze meg az apja a tüzet, mert ő még tanul. Az apja még könyörgött egy darabig neki, utána leküldte párom anyját a kazánba, ő meg nézi a tv-t max hangerőn.
Tudom, hogy az ő házuk, tűrjek, de már ki vagyok akadva, ezek a húzásaik nagyon fel tudnak húzni. Páromat ugráltatják, akkor érjen rá, amikor ők akarják, tanulni meg akkor tanuljon, amikor épp semmit nem akarnak rásózni az anyjáék.
Most is iszonyat mérges vagyok, de páromat nem akarom vele terhelni, így elmondom nektek, mert valahogy ki kell adnom magamból! Hogy lehetnek ennyire lusták basszus???
Ja, és mielőtt megkérdeznétek, én 20, párom 21. És azért nem költözünk el, mert párom reméli, hogy nyáron kap melót, addig meg nincs pénzünk albira.
Bazzeg,a csapból nem folyik a víz,minek költöztél olyan putriba,ahová hordani kell:-)
Naná,hogy a barátodnak dolga van otthon.Majd ha külön laktok megnézném,hogy fogsz hőbörögni,hogy munka,gyerekek mellet mindent neked kell csinálni,mert a párodnak fáj a feje,aztán fekszik.Örülj neki,hogy próbálják munkára fogni.
Akit ennyiszer meghúznak,az nem főiskolára való.ne kamuzz olyan nincs,hogy 95%-uk bukik.Szerintem a pasid egy hazudozó here-vere.
A komment megírásának időpontja: ma 09:49
na mi van mégse vizsgázol????vagy csak hazaugrottál válaszolni?????
Olyanról hallottál, hogy délutáni vizsga? A tanár más városból jön.
De ha nem a kérdésre válaszoltok, ne is írjatok, én többet nem reagálok gyökerek válaszaira.
Te vagy gyökér bazze.Kur.a életbe,hát miért nem húzol basszus vizért,ha úgyis délután lesz vizsga.
(ja,csak azokat a szavakat használom,amiket te,úgy kérem a minősítés elkerülését)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!