Ti mennyire veszitek magatokra, ha elfelejtik a szülinapotokat?
Ahogy múlnak az évek, egyre kevésbé visel meg.
Kismamaként lehet picit érzékenyebb vagy, ne vedd úgy a szívedre!
A válaszadók nagy része átlagolja a dolgokat. Szerintem nem normális dolog az hogy ha te mindenkinek tortát sütsz a születésnapjára, veszed a fáradságot , készülsz akkor a tiedet csak úgy el lehet felejteni csak mert valaki pasi.
Ha valaki tényleg feledékeny ( és nem hanyag érdektelen mint a válaszadók pasijainak többsége, mert ugye egyszerűbb azt mondani hogy ááá pasi)akkor az tesz bizonyos intézkedéseket hogy ne felejtse el. Pl ír be emlékeztetőt a telefonjába, vagy a naptárában bejelöli.
Ha a számomra legfontosabb emberek felejtik el,rosszul tud esni,de olyankor szólok,hogy kapja be,ma én egy királylány vagyok,úgyhogy tessék kiszolgálni:D Szeretem úgy megélni a születésnapomat,hogy akkor az a nap rólam szól,mert máskor nem szoktam középpontban lenni. De ezt viszonzom is,ha valakinek szülinapja van,igyekszem minél boldogabbá tenni a napját.
Mondd meg neki este,hogy szivi,itt a gyerek,én elmentem magam megünnepelni és ülj be egy koktélra a barátnő(i)ddel vagy valami:)
23L
22-es:"Szerintem a túlzott hormonzavartól most mindent felnagyítasz."
Szerintem meg bunkó vagy!
Mindenkit felpontoztam, csak őt nem. Amúgy köszi mindenkinek a válaszokat, a sok köszöntést :) Nagyon kedves tőletek, elgondolkoztam, tényleg itt gyökeres probléma van, de megbeszélni nehezen lehet. Szétmenni meg nem akarok...
33-as: "A válaszadók nagy része átlagolja a dolgokat. Szerintem nem normális dolog az hogy ha te mindenkinek tortát sütsz a születésnapjára, veszed a fáradságot , készülsz akkor a tiedet csak úgy el lehet felejteni csak mert valaki pasi. "
Köszi szépen, ezen különösképpen meghatódtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!