Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire veszitek magatokra...

Ti mennyire veszitek magatokra, ha elfelejtik a szülinapotokat?

Figyelt kérdés
Ma van a születésnapom, szerintem párom úgy elfelejtette, mint a huzat. Azon, hogy nem akar meglepni semmivel, már nem is csodálkozom (minden kocsira megy), de hogy szóban se köszönt fel! Felkelek reggel, és már morog nekem, hogy mit keres a kávékiöntő a mosogatóban, és fél óráig b**zogat. Nem, biztos, hogy nem akar meglepni. Ismerem. Komolyan piszkált, most meg alszik. Aki meg akar lepni, nem így néz ki. Most szóljak neki, hogy kapja be, legalább születésnapomon normális lehetne, vagy várjak estig? Vagy menjek el otthonról (van egy picikénk), picikénkkel anyámhoz? Így egyszerűen nem tudok itthon lenni.

2014. júl. 1. 10:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
35%

Ahogy múlnak az évek, egyre kevésbé visel meg.

Kismamaként lehet picit érzékenyebb vagy, ne vedd úgy a szívedre!

2014. júl. 1. 13:51
 32/37 anonim ***** válasza:
24-es! Kicsit úgy érzem, hogy amit leirtál, azt amolyan nagyzolva -"Nézzétek, nekem ilyen jó fej pasim van, mi azt is megtehetjük, hogy külföldre virágcsokrot küldjünk." -írtad. Szerinted, ezt hány dolgozó ember tudja megtenni?
2014. júl. 1. 14:14
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

A válaszadók nagy része átlagolja a dolgokat. Szerintem nem normális dolog az hogy ha te mindenkinek tortát sütsz a születésnapjára, veszed a fáradságot , készülsz akkor a tiedet csak úgy el lehet felejteni csak mert valaki pasi.

Ha valaki tényleg feledékeny ( és nem hanyag érdektelen mint a válaszadók pasijainak többsége, mert ugye egyszerűbb azt mondani hogy ááá pasi)akkor az tesz bizonyos intézkedéseket hogy ne felejtse el. Pl ír be emlékeztetőt a telefonjába, vagy a naptárában bejelöli.

2014. júl. 1. 14:49
 34/37 anonim ***** válasza:

Ha a számomra legfontosabb emberek felejtik el,rosszul tud esni,de olyankor szólok,hogy kapja be,ma én egy királylány vagyok,úgyhogy tessék kiszolgálni:D Szeretem úgy megélni a születésnapomat,hogy akkor az a nap rólam szól,mert máskor nem szoktam középpontban lenni. De ezt viszonzom is,ha valakinek szülinapja van,igyekszem minél boldogabbá tenni a napját.

Mondd meg neki este,hogy szivi,itt a gyerek,én elmentem magam megünnepelni és ülj be egy koktélra a barátnő(i)ddel vagy valami:)

23L

2014. júl. 1. 16:29
 35/37 anonim ***** válasza:
32-es! Nem nagyzolásnak szántam, egyszerűen csak tudatni akartam hogy igen ilyen is van és én magam is meglepődtem, hogy nemcsak hogy nem felejtkezett el róla, de még ajándékot is küldött ilyen távolságból, hogy pont a napján is köszöntsön, mert amúgy 2 nap múlva már személyesen is átadhatta volna :) Egyébként meg egy csokor nem egy ökör ára elhiheted :) A gesztus volt benne a lényeg, szerintem ennyi figyelmességre bárki képes, egy elfoglalt dolgozó ember is (a párom is az, az a hét különösen sűrű volt neki, mégis szánt rá pár percet hogy ezt megszervezze).
2014. júl. 1. 17:31
 36/37 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, és az eddigi összes (3) barátnőmnek a mai napig emlékszem a szülinapjára. Névnappal már nem ez a helyzet, de azért egy dátumot mindenkivel kapcsolatban meg lehet jegyezni - főleg, ha tudja a férfi, hogy a párjának ez fontos.
2014. júl. 2. 08:58
 37/37 A kérdező kommentje:

22-es:"Szerintem a túlzott hormonzavartól most mindent felnagyítasz."

Szerintem meg bunkó vagy!

Mindenkit felpontoztam, csak őt nem. Amúgy köszi mindenkinek a válaszokat, a sok köszöntést :) Nagyon kedves tőletek, elgondolkoztam, tényleg itt gyökeres probléma van, de megbeszélni nehezen lehet. Szétmenni meg nem akarok...

33-as: "A válaszadók nagy része átlagolja a dolgokat. Szerintem nem normális dolog az hogy ha te mindenkinek tortát sütsz a születésnapjára, veszed a fáradságot , készülsz akkor a tiedet csak úgy el lehet felejteni csak mert valaki pasi. "

Köszi szépen, ezen különösképpen meghatódtam :)

2014. júl. 2. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!